Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van Norskov

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Norskov. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Norskov
Wanneer ondernemer "Bondy" Bondesen wordt veroordeeld tot 14 jaar gevangenis voor handel in drugs en zijn vrouw Claudia besluit op te stappen als directeur van zijn bouwonderneming, komen ze in conflict met het establishment van Norskov. Claudia lijkt niemand meer te kunnen vertrouwen, behalve de agent die haar man heeft opgesloten.

Norkskov is een ruig havenstadje in het noorden van Denemarken. Eens was het een trotse en levendige industriële zeehaven. Maar nu zoekt het naar zijn nieuwe identiteit. Deze serie gaat over het leven in een provinciaal stadje, haar gemeenschap en hoe we allemaal met elkaar zijn verbonden.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Crime Series
Acteurs: Helena Bergström, Johan H:son Kjellgren, Mattias Nordkvist, Johan Widerberg, Julia Dufvenius, Samuel Fröler en Molly Nutley
Taal: Zweeds
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 23 januari 2018
Consumentenadviesprijs: € 17,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen van Norskov:

Prijsvraag

Maak kans op het tweede seizoen van Norskov. Welk beroep heeft de zwager van Tom Noack?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Casper
Casper
02x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_jax
23 jan 2018 20:13 -
Goede serie!!
Reageer
Norskov