Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer voor dramaserie Normal People

Hulu heeft de trailer voor de Amerikaanse dramaserie Normal People naar buiten gebracht. De serie is vanaf eind april te zien op Hulu.

Normal People volgt de tedere, maar gecompliceerde relatie van Marianne en Connell. Daisy Edgar-Jones (War of the Worlds) en Paul Mescal spelen respectievelijk de rollen van Marianne en Connell. De serie is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Sally Rooney. Alle afleveringen van Normal People zijn vanaf 29 april te zien op Hulu. De streamingdienst heeft de eerste beelden naar buiten gebracht. Bekijk de trailer hieronder.

Marianne en Connell gaan naar dezelfde school, in een klein stadje in het westen van Ierland. Hij is daar geliefd en populair. Zij is eenzaam, trots en intimiderend. Onverwachts groeit er een vreemde, onuitwisbare band tussen de twee tieners uit. Beide zijn ze vastbesloten dit te verbergen. Een jaar later studeren ze beide in Dublin. Marianne heeft daar haar plek gevonden in een nieuwe sociale wereld, maar Connell hangt daar verlegen en onzeker aan de zijlijn.

Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 12
Episode 12
01x12
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Normal People