Normal People

8.1 / 10
30 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer voor dramaserie Normal People

Hulu heeft de trailer voor de Amerikaanse dramaserie Normal People naar buiten gebracht. De serie is vanaf eind april te zien op Hulu.

Normal People volgt de tedere, maar gecompliceerde relatie van Marianne en Connell. Daisy Edgar-Jones (War of the Worlds) en Paul Mescal spelen respectievelijk de rollen van Marianne en Connell. De serie is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Sally Rooney. Alle afleveringen van Normal People zijn vanaf 29 april te zien op Hulu. De streamingdienst heeft de eerste beelden naar buiten gebracht. Bekijk de trailer hieronder.

Marianne en Connell gaan naar dezelfde school, in een klein stadje in het westen van Ierland. Hij is daar geliefd en populair. Zij is eenzaam, trots en intimiderend. Onverwachts groeit er een vreemde, onuitwisbare band tussen de twee tieners uit. Beide zijn ze vastbesloten dit te verbergen. Een jaar later studeren ze beide in Dublin. Marianne heeft daar haar plek gevonden in een nieuwe sociale wereld, maar Connell hangt daar verlegen en onzeker aan de zijlijn.

Vorige aflevering
Episode 12
Episode 12
01x12
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De misdaadserie Godfather of Harlem is binnenkort te zien in Nederland bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 10:06
HBO heeft groen licht gegeven voor de serie Scenes From A Marriage en Oscar Isaac (Show Me A Hero) en Michelle Williams (Fosse/Verdon) spelen de hoofdrol.
Vandaag, 09:00
Blood Relative is een van de zes pilots, waarvan FOX eerder aangaf deze te gaan filmen. Het netwerk heeft nu meer bekend gemaakt over de cast.
Gisteren, 14:00
Elisabeth Moss gaat de hoofdrol spelen in Candy, de voorlopige naam van de serie, over moordenaars Candy Montgomery.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:00
Showtime werkt aan een serie, genaamd Blackbird: Lena Horne and America, over het leven van entertainer en activiste Lena Horne.
Gisteren, 11:00