Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Nobel

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Nobel. We geven drie dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Nobel
24 uur nadat hij is teruggekeerd van een traumatische militaire missie in Afghanistan, krijgt luitenant Erling Riser de opdracht in Oslo op straat een Afghaanse man te vermoorden. Als hij ontdekt dat de opdracht niet van het hoofd van de Inlichtingendienst komt, moet hij uitvinden wie er wel achter zit en waarom hij gebruikt wordt als huurmoordenaar. Zijn vrouw vertrouwt hem niet meer en zelf kan hij niemand vertrouwen. Erling bevindt zich, als doel en dader, midden in een complex moordspel.

Nobel brengt een gewetenloze samenzwering tijdens Noorwegens oorlog in Afghanistan naar de stad van ’s werelds beroemdste humanitaire prijs. De meeslepende thriller combineert politieke machinaties met commentaar op sociale misstanden.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière
Acteurs: Aksel Hennie, Danica Curcic, Atheer Adel en Aksel Hennie
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 27,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen Nobel:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het eerste seizoen van Nobel. Hoofdpersonage Erling Riiser komt terug van uitzending in Afghanistan. Waar in Afghanistan heeft Erling gediend?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
01x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Nobel