No Man's Land

7.7 / 10
45 min
Oorlog
Volg deze serie
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Maak kans op de miniserie No Man's Land

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie No Man's Land. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

No Man's Land
No Man's Land is een actuele Lumière crime serie en neemt ons mee op de reis van Antoine, een jonge Fransman op zoek naar zijn vermoedelijk dode zus, te midden van het Syrische conflict. Terwijl hij het mysterie stukje bij beetje ontrafelt, bundelt Antoine zijn krachten met Koerdische vrouwelijke strijders. Deze internationale serie geeft een unieke en intieme kijk op tragische gebeurtenissen uit de regio, die een wereldwijde weerslag hebben.
No Man's Land is een niet-te-missen, meeslepende, hedendaagse thriller!
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Crime Series
Taal: Engels
Acteurs: James Krishna Floyd, Jo Ben Ayed, Mélanie Thierry, Félix Moati en James Purefoy en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 22,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van de miniserie No Man's Land:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

De serie No Man’s Land had eerste een andere werktitel. Wat was die titel?
Vorige aflevering
Episode 8
01x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Vandaag, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
Gisteren, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
CBS heeft de komedieserie Ghosts met Rose McIver (iZombie) besteld. Daarnaast is er casting nieuws voor de komedie pilot The Three Of Us.
vrijdag, 09:02
1