Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Geen tweede seizoen voor No Good Nick

Soms is het goed om slecht te zijn. Helaas voor No Good Nick was dat genoeg voor één seizoen, Netflix heeft de komedieserie gecanceld.

Bedenkers, uitvoerend producenten en showrunners David H. Steinberg en Keetgi Kogan hebben in een emotionele tweet laten weten dat de serie na slechts één seizoen van twee delen is gecanceld. Het eerste deel van tien afleveringen ging op 15 april in première en het tweede en laatste deel van ook tien afleveringen ging op 15 augustus van start bij de streamingdienst.


Steinberg schreef onder andere: "Het is onze trieste taak om aan te kondigen dat er geen derde deel van No Good Nick zal gaan komen. (…) Het maken van deze serie is een levensveranderende ervaring voor ons geweest en we hadden geen betere reactie van de kijker kunnen verwachten. (…) We bedanken Netflix dat zij ons de kans hebben gegeven om ons verhaal te mogen vertellen. Wij waarderen het uit de grond van onze hart. (…) Bedankt voor het kijken en dat jullie zulke geweldige fans zijn geweest van No Good Nick."

No Good Nick volgt Liz (Melissa Joan Hart) en Ed (Sean Astin). Zij zijn een hypercompetitieve carrièremoeder en een lieve, maar doffe 'leuke vader' die ongewild de 13-jarige Nick (een afkorting van Nicole, gespeeld door Siena Agudong) welkom heten in hun gezin van vier, voordat ze beseffen dat ze een street-smart oplichtster is met een geheime agenda. Het gehele eerste seizoen is te zien op Netflix.
Vorige aflevering
The Fool's Errand
The Fool's Errand
01x20
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
No Good Nick