No Good Nick

6.6 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Geen tweede seizoen voor No Good Nick

Soms is het goed om slecht te zijn. Helaas voor No Good Nick was dat genoeg voor één seizoen, Netflix heeft de komedieserie gecanceld.

Bedenkers, uitvoerend producenten en showrunners David H. Steinberg en Keetgi Kogan hebben in een emotionele tweet laten weten dat de serie na slechts één seizoen van twee delen is gecanceld. Het eerste deel van tien afleveringen ging op 15 april in première en het tweede en laatste deel van ook tien afleveringen ging op 15 augustus van start bij de streamingdienst.


Steinberg schreef onder andere: "Het is onze trieste taak om aan te kondigen dat er geen derde deel van No Good Nick zal gaan komen. (…) Het maken van deze serie is een levensveranderende ervaring voor ons geweest en we hadden geen betere reactie van de kijker kunnen verwachten. (…) We bedanken Netflix dat zij ons de kans hebben gegeven om ons verhaal te mogen vertellen. Wij waarderen het uit de grond van onze hart. (…) Bedankt voor het kijken en dat jullie zulke geweldige fans zijn geweest van No Good Nick."

No Good Nick volgt Liz (Melissa Joan Hart) en Ed (Sean Astin). Zij zijn een hypercompetitieve carrièremoeder en een lieve, maar doffe 'leuke vader' die ongewild de 13-jarige Nick (een afkorting van Nicole, gespeeld door Siena Agudong) welkom heten in hun gezin van vier, voordat ze beseffen dat ze een street-smart oplichtster is met een geheime agenda. Het gehele eerste seizoen is te zien op Netflix.
Vorige aflevering
The Fool's Errand
The Fool's Errand
01x20
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Channel 5 en PBS bevestigen dat er een nieuw seizoen van All Creatures Great and Small (2020) , de reboot van de originele serie uit 1978, aankomt.
Vandaag, 15:00
Nog nooit eerder keken er zoveel mensen naar een aflevering van een HBO Original, als naar de finale afleveringen van het eerste seizoen van The Undoing.
Vandaag, 12:00
Er zal toch geen nieuw seizoen verschijnen van de Afrikaanse original Queen Sono. De serie werd in april vernieuwd, maar Netflix heeft het besluit nu teruggetrokken.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op seizoenen 1 -5 van Vikings. We geven twee blu ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
December komt eraan en dat is een hele drukke tijd bij MijnSerie. Maar niet alleen bij MijnSerie is het druk. Ook in de supermarkten, tuincentra en meubelzaken kun je over de hoofden lopen.
Gisteren, 14:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Gisteren, 14:00