Nightflyers

6.7 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nightflyers vanaf 1 februari te zien bij Netflix

Nightflyers is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Het eerste seizoen ging in première op 2 december 2018 en bestaat uit tien afleveringen.

Inmiddels is bekend dat Netflix het eerste seizoen van Nightflyers vanaf 1 februari gaat aanbieden. De bemanning van een onderzoeksruimteschip, bestaande uit acht wetenschappers, gaat in de serie op een missie om een mysterieus buitenaards schip te vinden aan de rand van het zonnestelsel. De groep begint elkaar echter te wantrouwen wanneer er aan boord onverklaarbare en angstaanjagende dingen gebeuren en al snel verandert de missie in een nachtmerrie. Rollen zijn er onder meer voor Gretchen Mol, Maya Eshet en Angus Sampson. Nightflyers is een adaptatie van het gelijknamige boek van George R.R. Martin, die tevens uitvoerend producent is.

Vorige aflevering
All That We Have Found
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Sinds 12 november staat de eerste aflevering van de Disney+ serie The Mandalorian online. Althans, voor Nederlandse kijkers. In België is Disney+ nog niet beschikbaar.
Vandaag, 15:00
Channel 5 komt in 2020 met de psychologische thrillerserie Penance.
Vandaag, 14:00
De BBC werkt aan de vierdelige thrillerserie Roadkill. De serie gaat over de krachtige en charismatische politicus Peter Laurence, gespeeld door Hugh Laurie.
Vandaag, 13:00
1
Van de stripreeks Sin City wordt een televisieserie gemaakt. Frank Miller, de auteur van de superheldenreeks, en productiemaatschappij Legendary Television hebben daarvoor een contract ondertekend.
Vandaag, 12:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
3
El Vecino (The Neighbor) is een nieuwe Spaanse superheldenserie van Netflix, gebaseerd op het stripboek van Santiago García en Pepo Pérez.
Vandaag, 10:00