Nightflyers

6.7 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nightflyers vanaf 1 februari te zien bij Netflix

Nightflyers is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Het eerste seizoen ging in première op 2 december 2018 en bestaat uit tien afleveringen.

Inmiddels is bekend dat Netflix het eerste seizoen van Nightflyers vanaf 1 februari gaat aanbieden. De bemanning van een onderzoeksruimteschip, bestaande uit acht wetenschappers, gaat in de serie op een missie om een mysterieus buitenaards schip te vinden aan de rand van het zonnestelsel. De groep begint elkaar echter te wantrouwen wanneer er aan boord onverklaarbare en angstaanjagende dingen gebeuren en al snel verandert de missie in een nachtmerrie. Rollen zijn er onder meer voor Gretchen Mol, Maya Eshet en Angus Sampson. Nightflyers is een adaptatie van het gelijknamige boek van George R.R. Martin, die tevens uitvoerend producent is.

Vorige aflevering
All That We Have Found
All That We Have Found
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Het tweede seizoen van de actieserie S.W.A.T. (2017) verschijnt begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 09:00
BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
Gisteren, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
Gisteren, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
Gisteren, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 10:00