Nightflyers

6.7 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Syfy toont tweede trailer van Nightflyers

Nightflyers is een nieuwe Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. De serie gaat in première op 21 oktober 2018.

Op 21 maart toonde MijnSerie al de eerste trailer van de serie.

In de serie gaat de bemanning van een onderzoeksruimteschip op een missie om een mysterieus buitenaards wezen te vinden. Ze worden vervolgens geterroriseerd door de kwaadwillende computer van het ruimteschip. Nightflyers is gebaseerd op een verhaal van George R.R. Martin, de man achter de Game of Thrones-boeken.

Netflix is co-producent van Nightflyers, dus die zal de serie gaan vertonen na de eerste uitzending in de Verenigde Staten. De televisieserie wordt opgenomen in het stadje Limerick in Ierland en in de Troy Studios in dezelfde plaats. Daniel Cerone is de showrunner.

Hieronder de tweede trailer. De beelden tonen de binnenkant van het ruimteschip en een aantal personages.

Vorige aflevering
All That We Have Found
All That We Have Found
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
16 mei 2018 08:40 -
Absoluut een serie die ik zal gaan kijken! George R.R. Martin én een Science-Fiction serie.. dat moet een mooie combinatie worden.
Reageer
avatar_H3nDri3
16 mei 2018 08:55 -
Jammer dat het van SyFy is. Zal dus wel na drie seizoenen gecanceld worden met een gigantische cliffhanger.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1