Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Vierde en laatste Comic Con 2018 trailers vrijgegeven

Op zondag 22 juli kwam er een einde aan de San Diego Comic Con. Maar op deze laatste dag zijn er uiteraard ook weer trailers en andere video’s uitgebracht door de diverse zenders en netwerken.

Wij hebben ze voor de laatste keer dit jaar voor je verzameld en op een rijtje gezet:

Syfy komt in 2019 met een nieuwe serie Deadly Class, hieronder vast een voorproefje:


Ook nieuw maar dan voor het najaar van 2018 en van USA Network, The Purge:


De animatieserie Family Guy start alweer op 30 september met het zeventiende seizoen bij FOX:


De nieuwe spin-off van the Vampire Diaries en The Originals; Legacies gaat op 25 oktober in première bij The CW:


Ook van The CW; Supernatural het kortere veertiende seizoen zal op 11 oktober van start gaan. En ja, we zullen meer gaan zien van de Wayward Sisters in het veertiende seizoen:


En Riverdale, de andere The CW-serie die op 14 oktober start met het derde seizoen:


Tot volgend jaar.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Vandaag, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Vandaag, 12:00
Julianne Nicholson (The Outsider (2020)) is gecast voor de hoofdrol in de seriebewerking van de bestseller Separation Anxiety van Laura Zigman.
Vandaag, 11:00
De cast voor de nieuwe serie From Scratch is compleet. Zes acteurs hebben zich bij de cast gevoegd voor terugkerende rollen, daarnaast zijn de gastrollen ook vervult.
Vandaag, 10:00
Shoot The Moon van Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0) is in productie bij Amazon. Ken Jeong (Community) zal de hoofdrol vervullen.
Gisteren, 13:00