Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Derde Comic Con 2018 trailers vrijgegeven

Net als op donderdag 19 en vrijdag 20 juli toen de Comic Con in volle gang was zijn er op zaterdag ook weer trailers vrijgegeven.

Ook op zaterdag 21 juli wilden de zenders en netwerken graag laten zien wat we het komende jaar kunnen verwachten. Van Homecoming, de nieuwe serie met Julia Roberts in de hoofdrol, hebben we niet alleen een trailer maar ook een premièredatum laten weten. En ook hebben we je al een trailer laten zien van Mega Man: Fully Charged.

Hieronder de andere trailers van zaterdag:

We beginnen met Steven Universe, de animatieserie die een film gaat krijgen:


De nieuwe animatieserie van Netflix The Dragon Prince gaat op 14 september in première hier alvast een trailer:


The CW komt met trailers van Black Lightning, start 9 okober:


De nieuwe serie Roswell, New Mexico, die ergens mid-season in première zal gaan:


The Flash (2014), het vijfde seizoen start op 9 oktober:


En nog een The CW superheld Arrow waarvan het zevende seizoen op 15 oktober van start zal gaan:


De andere The CW superheld Supergirl zal op 14 oktober van start gaan met het vierde seizoen:


En de vele superhelden in DC's Legends of Tomorrow mogen vanaf 22 oktober weer hun heldendaden verrichten in het vierde seizoen:


Fox komt op 25 september terug met het tweede seizoen van The Gifted, bekijk hieronder de trailer:


Fox heeft een prachtige trailer uitgebracht van Cosmos: Possible Worlds (Het tweede seizoen van Cosmos: A Space-Time Odyssey) met Morgan Freeman als narrator. Deze serie zal ergens in het voorjaar van 2019 te zien zijn:


Naast de bovenste twee series heeft het tweede seizoen van The Orville een exclusieve trailer gekregen, op 30 december na het football, zal de sciencefictionserie van start gaan:


Netflix komt op 17 augustus met een nieuwe animatieserie Disenchantment, hieronder de officiële trailer:


MijnSerie zal morgen (maandag 22 juli) weer een dergelijk bericht publiceren.

NOTE: Er zijn mensen die vragen waarom de trailers zo laat in de ochtend worden gepubliceerd en niet gewoon op zaterdag. Dit heeft alles te maken met het tijdsverschil. Als het daar ’s ochtends is (bijvoorbeeld 11.00 uur) dan is het daar 20.00 uur. Dus ’s nachts Nederlandse tijd komen de meeste nieuwsberichten en trailers uit San Diego uit.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_sharky
22 jul 2018 17:04 - 22 jul 2018 17:05
Ik heb het niet zo op animatie series al ga ik disenchantment een kans geven.De Superhelden series (Arrow,The Flash,Supergirl,Dc Legends,Black Lightning)volg ik al en hoop dat ze nog beter worden.The Gifted twijfel ik nog steeds een beetje over en over Roswell ook heb ik zo wie zo bij elke remake/Reboot of hoe je het ook noemt.De remake van Cosmos verdient een 2de seizoen dat vind ik persoonlijk een erg mooie serie.The Orville (Startrek met een knipoog) Seizoen 2 ben ik ook blij mee,vooral nu de nieuwe startrek zich wel erg serieus neemt.
Reageer

Laatste nieuws

Amazon Prime Video werkt aan een spin-off van de Amerikaanse superheldenserie The Boys. De spin-off zal draaien om een school, speciaal voor jonge superhelden.
Gisteren, 16:00
In een nieuwe Marvel-serie van Disney+ zal Samuel L. Jackson weer te zien zijn in de rol van Nick Fury, de rol die hij eerder ook al in de Marvel-films vervulde.
Gisteren, 15:00
Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
Gisteren, 14:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
In oktober 2020 staan er veel nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Gisteren, 10:00
Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
dinsdag, 11:00
3