Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Eerste Comic Con 2018 trailers vrijgegeven

Op donderdag 19 juli is de grootse Comic Con van start gegaan in San Diego. Daar hebben ze ook meteen de eerste trailers van enkele series vrijgegeven.
Op donderdag is het allemaal gestart: de panels van de grote series die nog van start of in première moeten gaan. San Diego Comic Con is altijd een mooie gelegenheid voor de seriemakers en zenders/netwerken om te laten zien wat ze in huis hebben.

De eerste trailer van de nieuwe zender DC Universe hebben we al gezien, Titans (2018) is de eerste serie en trailer die de zender uitbrengt.

Wij hebben alle andere video's voor je op een rijtje gezet die donderdag zijn verschenen.

De nieuwe FX-serie Mayans MC (2018) is een spin-off van Sons of Anarchy, de nieuwe serie gaat op 4 september in première. Mayans MC vindt plaats tweeënhalf jaar na de gebeurtenissen van Sons of Anarchy en zal zich richten op de strijd van Ezekiel 'EZ' Reyes, een kandidaat in het Mayan MC status op de grens tussen Californië en Mexico.
Video on youtube


Dan krijgen we twee teasers, één van Fear The Walking Dead en één van The Walking Dead. In de teaser van Fear The Walking Dead zien we dat de wereldwijde trailer op 20 juli te zien zal zijn.
Video on youtube

Ook van The Walking Dead komt er op vrijdag 20 juli een officiële wereldwijde trailer uit.
Video on youtube


En dan is hij daar eindelijk: de langverwachte officiële trailer van de Britse sciencefictionserie Doctor Who. Helaas nog steeds geen datum voor het elfde seizoen met de nieuwe Doctor, maar wel weten we dat het universum wacht en dat in het najaar de serie van start zal gaan. Jodie Wittaker vertelde op de Comic Con: "Het bijzondere van deze rol, en dat is waarom het zo geweldig is voor elke acteur om de rol te spelen, is dat in wezen gender niet relevant is, en dat is volkomen bevrijdend. Als vrouw die in een genre zit, en als alleen maar een vrouw, heb ik nooit een rol benaderd als: 'Wel, hoe zou een vrouw dit doen?' Ik heb het juist gedaan vanuit mijn perspectief. Het mooie aan het spelen van de dokter is dat ik een buitenaards wezen speel. Dus al die rollen zijn niet relevant voor deze aanpak."
Video on youtube


Origin, de YouTube serie die in het najaar in première zal gaan.
Video on youtube


De nieuwe Syfy-serie Nightflyers, van de bedenker van Game of Thrones George R.R. Martin, komt ook dit najaar uit.
Video on youtube


Een andere Syfy-serie Van Helsing, het derde seizoen zal dit jaar nog van start gaan.
Video on youtube


Nickelodeon komt met de Vernieuwde Teenage Mutant Ninja Turtles op 17 september aanstaande.
Video on youtube


MijnSerie zal elke dag een dergelijk bericht publiceren. En in Nederland moeten we geduldig zijn: als het in San Diego ochtend is, is het hier al avond.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten