Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Jim Carrey in eerste trailer van komedieserie Kidding

Jim Carrey zal dit najaar voor het eerst in decennia op tv te zien zijn. Hij speelt de hoofdrol in de serie Kidding van Showtime. Daarvan is nu een eerste trailer verschenen.

Kidding gaat over Jeff, alias Mr. Pickles (Carrey), een iconische ster van een kinderserie die bekend staat om zijn vriendelijkheid en wijsheid. Wanneer er echter een crisis ontstaat in zijn familie, draait Jeff langzaam maar zeker door.

Als zijn familie (vrouw, twee zonen, zuster en vader) in een explosieve crisis belandt, vindt Jeff geen sprookje, fabel of pop die hem door de crisis leidt. Dus gaat van alles mis. De kijker ziet een aardige man die in een wrede wereld langzaam zijn gezonde verstand verliest, wat zowel hilarisch als hartverscheurend is. Kidding zal vanaf 9 september te zien zijn bij Showtime.

Video on youtube


Naast Carrey zijn er in Kidding ook rollen weggelegd voor Frank Langella, Catherine Keener en Judy Greer. Zie tevens het bericht Jim Carrey gaat hoofdrol spelen in nieuwe Showtime komedieserie Kidding dat MijnSerie in september 2017 publiceerde.

Kidding is een creatie van Dave Holstein, die ook het script schreef van de pilot-aflevering en dienst doet als showrunner.
Vorige aflevering
The Puppet Dalai Lama
The Puppet Dalai Lama
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Kidding