Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

CBS lanceert trailers van nieuwe series

CBS heeft trailers online gezet van nieuwe drama- en komedieseries die in het seizoen 2018 - 2019 te zien zijn.

Komedieserie Murphy Brown volgt het leven van Murphy Brown, sterverslaggeefster voor het TV nieuwsmagazine FY1 in Washington. Ze is een pittige, zeer gewaardeerd televisiejournalist. Ze is ook een fanatiek liberaal en is daarom niet bepaald populair in het Witte Huis.



Dave Johnson verhuist in komedieserie The Neighborhood met zijn gezin naar een wijk in Los Angeles, waar niet iedereen zijn manier van omgaan met de buren waardeert. De bemoeizuchtige buurman Calvin Butler probeert er iets aan te veranderen.



Komedieserie Happy Together volgt Peter en Claire, een echtpaar van rond de 30 jaar, dat hun alledaagse leven beu is. Ze ontvangen een opkomende popster, die zich juist aangetrokken voelt tot hun supernormale leven. Maar dan gaan er dingen veranderen.



De dramaserie F.B.I. is gesitueerd in New York. Het volgt spannende gebeurtenissen die zich afspelen in het Federal Bureau of Investigation.



Dramaserie God Friended Me volgt een uitgesproken atheïst. Hij raakt bevriend met God op Facebook en dat verandert zijn leven totaal. God spoort hem aan om vreemden te helpen en dat zet hem aan het denken over de invulling van zijn eigen bestaan.



Dramaserie Magnum, P.I. gaat over een voormalig Navy SEAL die na zijn terugkomst uit Vietnam zijn militaire vaardigheden inzet als privédetective. Hij krijgt hulp van collega’s. Ze nemen zaken aan die niemand anders op zich wil nemen.

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_sharky
17 mei 2018 18:36 -
F.b.i. Lijkt me wel wat door dick wolf gemaakt en die heeft al aardig wat goede series op zijn naam staan dus het proberen waard.Magnum p.i..Toen ik hoorde van een remake was ik best enthousiast maar ik hoop dat het niet overdreven word gemaakt en de oude serie een beetje in ere houd..Want je kan de serie Magnum pi noemen,maar als het een aktieserie is met toevallig dezelfde namen,kun je het net zo goed een andere naam geven.Een vrouwelijke Higgins even wennen maar waarom niet.
Reageer
avatar_JanWillemK
18 mei 2018 10:06 -
The Neighborhood lijkt mij wel een leuke komedie serie. Zeker nu Max Greenfield zal meespelen.
Het is wel apart dat de video alsnog is uitgebracht aangezien de hoofdpersoon is veranderd.

Verder ziet F.B.I. er heel gaaf uit!.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1