Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
CBS lanceert trailers van nieuwe series

CBS lanceert trailers van nieuwe series

CBS heeft trailers online gezet van nieuwe drama- en komedieseries die in het seizoen 2018 - 2019 te zien zijn.
Komedieserie Murphy Brown volgt het leven van Murphy Brown, sterverslaggeefster voor het TV nieuwsmagazine FY1 in Washington. Ze is een pittige, zeer gewaardeerd televisiejournalist. Ze is ook een fanatiek liberaal en is daarom niet bepaald populair in het Witte Huis.

Video on youtube


Dave Johnson verhuist in komedieserie The Neighborhood met zijn gezin naar een wijk in Los Angeles, waar niet iedereen zijn manier van omgaan met de buren waardeert. De bemoeizuchtige buurman Calvin Butler probeert er iets aan te veranderen.

Video on youtube


Komedieserie Happy Together volgt Peter en Claire, een echtpaar van rond de 30 jaar, dat hun alledaagse leven beu is. Ze ontvangen een opkomende popster, die zich juist aangetrokken voelt tot hun supernormale leven. Maar dan gaan er dingen veranderen.

Video on youtube


De dramaserie F.B.I. is gesitueerd in New York. Het volgt spannende gebeurtenissen die zich afspelen in het Federal Bureau of Investigation.

Video on youtube


Dramaserie God Friended Me volgt een uitgesproken atheïst. Hij raakt bevriend met God op Facebook en dat verandert zijn leven totaal. God spoort hem aan om vreemden te helpen en dat zet hem aan het denken over de invulling van zijn eigen bestaan.

Video on youtube


Dramaserie Magnum, P.I. gaat over een voormalig Navy SEAL die na zijn terugkomst uit Vietnam zijn militaire vaardigheden inzet als privédetective. Hij krijgt hulp van collega’s. Ze nemen zaken aan die niemand anders op zich wil nemen.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

sharky
sharky 17 mei 2018, 18:36
F.b.i. Lijkt me wel wat door dick wolf gemaakt en die heeft al aardig wat goede series op zijn naam staan dus het proberen waard.Magnum p.i..Toen ik hoorde van een remake was ik best enthousiast maar ik hoop dat het niet overdreven word gemaakt en de oude serie een beetje in ere houd..Want je kan de serie Magnum pi noemen,maar als het een aktieserie is met toevallig dezelfde namen,kun je het net zo goed een andere naam geven.Een vrouwelijke Higgins even wennen maar waarom niet.
JanWillemK
JanWillemK 18 mei 2018, 10:06
The Neighborhood lijkt mij wel een leuke komedie serie. Zeker nu Max Greenfield zal meespelen.
Het is wel apart dat de video alsnog is uitgebracht aangezien de hoofdpersoon is veranderd.

Verder ziet F.B.I. er heel gaaf uit!.
Log in om een reactie achter te laten