Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
ABC lanceert zeven trailers van komende series

ABC lanceert zeven trailers van komende series

ABC heeft maar liefst zeven trailers online gezet van drama- en komedieseries die in het komende seizoen van start zullen gaan.
Komedieserie The Kids Are Alright speelt zich af in de jaren ’70 en gaat over een traditionele Ierse katholieke familie (the Clearys) in een tijd waar grote en kleine veranderingen plaatsvinden. Mike en Peggy voeden acht zonen op zonder al teveel toezicht te houden. Maar het huishouden staat op zijn kop als oudste zoon Lawrence terug naar huis komt en de wereld wil redden.

Video on youtube


Komedieserie Single Parents volgt een groep alleenstaande ouders als ze elkaar helpen hun 7-jarige kinderen groot te brengen en tegelijk een soort van persoonlijk leven proberen te houden buiten het ouderschap. De serie begint wanneer de groep Will ontmoet, een 30-jarige man die zo gefocust is op het opvoeden van zijn dochter dat hij uit het oog verloren is wie hij is als persoon.

Video on youtube


The Fix is een juridische dramaserie. Het gaat over Maya Travis, een procureur in Los Angeles die een verwoestende nederlaag lijdt bij het vervolgen van een acteur voor dubbele moord. Ze vlucht voor een rustiger leven naar Washington. Acht jaar later, wanneer dezelfde acteur wordt verdacht van een nieuwe moord, gaat Maya Travis toch weer terug naar het oude kantoor in een poging om nu wel gerechtigheid te bereiken.

Video on youtube


Dramaserie Grand Hotel speelt zich af in het laatste familiehotel in het multiculturele Miami Beach. Santiago Mendoza is eigenaar van het hotel, terwijl zijn tweede vrouw, Gigi, en hun volwassen kinderen genieten van het aangename leven. Rijke en mooie gasten koesteren de luxe in het hotel. Maar schandalen, escalerende schulden en explosieve geheimen gaan schuil achter de schijnbaar ideale situatie.

Video on youtube


A Million Little Things is een dramaserie over een groep vrienden in Boston. Sommigen hebben succes geboekt, anderen worstelen met hun loopbaan en relaties. Nadat een van hen onverwachts overlijdt, blijkt dat de wake-up call die de anderen nodig hebben om eindelijk te gaan leven.

Video on youtube


Dramaserie The Rookie volgt John Nolan, een veertigjarige man, die van het comfortabele stadsleven naar Los Angeles verhuist om zijn droom na te streven politieagent te worden. Hij komt terecht in de gevaarlijke en onvoorspelbare wereld van een 'jonge' politieman, vastbesloten om zijn tweede kans in het leven tot een succes te maken.

Video on youtube


Dramaserie Whiskey Cavalier is een heftige actieserie, die de avonturen volgt van de stoere FBI-superagent Will Chase (codenaam: Whiskey Cavalier). Na een emotionele breuk wordt Chase aangewezen om te werken met badass CIA-agente Francesca ‘Frankie’ Trowbridge (codenaam: Fiery Tribune). Samen leiden ze een team van heldhaftige spionnen die periodiek de wereld en elkaar redden tijdens hun lastige maar uitdagende werkzaamheden.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

JanWillemK
JanWillemK 16 mei 2018, 16:09
Geen van alle springt er echt uit... Dan lijkt mij Whiskey Cavalier nog het leukst.
sharky
sharky 16 mei 2018, 17:10
Ik geef The Rookie wel een kans omdat ik Nathan Fillion (Castle) een fijne acteur vind,hoop dat de serie wat is.
renzoroy
renzoroy 16 mei 2018, 17:16
Ja, hij is ook lachen in Santa Clarita Diet als Gary. Hierboven vind ik ook niks tussen staan waar ik nu meteen mega enthousiast over raak....
elixer
elixer 16 mei 2018, 22:29
niet mijn soort serie's
Log in om een reactie achter te laten