Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

FOX brengt trailers van nieuwe series

FOX heeft trailers gelanceerd van nieuwe series die in het seizoen 2018 - 2019 zullen verschijnen.

The Cool Kids gaat over drie vrienden uit een groep bejaarden. Alles lijkt vredig en rustig, maar dan komt er een vrouwelijke rebel die klaar staat om ze uit te dagen.Komedieserie Last Man Standing vertelt het verhaal van Mike Baxter, hoofd van een gezin dat verder bestaat uit zijn vrouw Vanessa en zijn drie dochters Kristin, Mandy en Eve. Vanessa probeert Mike te helpen zijn plek terug te veroveren in de samenleving. De komedieserie werd vorig jaar door ABC gecanceld, maar is nu overgenomen door FOX.Rel is een komedieserie, gebaseerd op het leven van Lil Rel Howery. Zijn vrouw heeft een affaire met zijn eigen kapper. Hij probeert zijn leven na de scheiding te herbouwen.The Passage is een thrillerserie over een geheime medische faciliteit van de overheid die experimenteert met een gevaarlijk virus dat alle ziekten kan genezen of de ondergang van de mensheid kan veroorzaken. De serie richt zich op een 10-jarig meisje genaamd Amy Bellafonte, die is gekozen om een proefpersoon te zijn voor dit experiment.Proven Innocent is een juridische dramaserie die zich afspeelt in een bedrijf dat onterecht veroordeeld is. Onder leiding van een felle en onverschrokken vrouwelijke advocaat met een honger naar gerechtigheid, heropent het team onderzoeken, waardoor hun eigen leven in gevaar wordt gebracht.

Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_sharky
15 mei 2018 16:45 -
Misschien dat the Passage wat is,Fox is de laatste tijd vreemd bezig dus heb er niet veel vertrouwen in,hebben ze hiervoor nou Lucifer gecanceld en Gotham een verkort laatste seizoen voor gegeven,voor dit soort series.??Maar ze hebben de kookprogramma's wel weer vernieuwd voor de 20 duizendste keer die ben ik echt erg zat.
Reageer
avatar_anonymous
15 mei 2018 20:27 -
The Excorsist is ook al gecanceld
Reageer
avatar_renzoroy
15 mei 2018 22:06
ja dat was al te verwachten. Het was al een verrassing dat er een 2e seizoen gekomen is.
Reageer
avatar_astridje
22 mei 2018 11:37 -
The Passage, de enige die nog wat kan zijn voor mij.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1