Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

NBC lanceert trailers van Manifest, New Amsterdam en I Feel Bad

NBC is begonnen met het uitbrengen van trailers van de nieuwe komedie- en dramaseries die in het komende seizoen verschijnen. Dit zijn de eerste drie.

De eerste is Manifest, een dramaserie geproduceerd door Compari Entertainment en Warner Bros. Television. De serie draait om een groep mensen in een vliegtuig die een turbulente vlucht overleeft, om daarna te ontdekken dat de wereld vijf jaar vooruit is gegaan gedurende de periode dat ze in de lucht waren. Ze keren terug om familie en vrienden te vinden die geloven dat ze dood zijn, wat leidt tot een dieper mysterie. Schrijver en uitvoerend producent is Jeff Rake, uitvoerende producenten zijn Robert Zemeckis en Jack Rapke. De regisseur en tevens uitvoerend producent is David Frankel.New Amsterdam is een dramaserie geproduceerd door Universal Television en Pico Creek Productions. De serie volgt de briljante en charmante Dr. Max Goodwin, de nieuwe medische directeur van een ziekenhuis, die erop uit is om de bureaucratie te laten verdwijnen en uitzonderlijke zorg te bieden. Hij wil resultaten zien. Maar dat blijkt niet mee te vallen. De serie is van schrijver en uitvoerend producent David Schulner, regisseur en uitvoerend producent is Peter Horton en de producent is Dr. Eric Manheimer.I Feel Bad is een komedieserie geproduceerd door Universal Television, Paper Kite Productions, CannyLads Productions en 3 Arts Entertainment. De serie heeft Sarayu Blue in de hoofdrol. Zij speelt Emet, de 'perfecte' moeder, baas, vrouw, vriendin en dochter. Ok, ze is niet perfect. Ze voelt zich slecht wanneer ze een sexy droom heeft over iemand anders dan haar man, of wanneer ze pretendeert haar kinderen niet te kennen wanneer ze zich in het openbaar misdragen, of wanneer ze haar personeel gebruikt om persoonlijke problemen op te lossen. I Feel Bad komt van schrijver Aseem Batra, uitvoerende producenten zijn Amy Poehler, Dave Becky en Josh Maurer en de regisseur is Julie Anne Robinson.

Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
Vandaag, 16:00
3
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
Vandaag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Dime Quién Soy (Mistress of War) zal eind deze maand verschijnen bij NPO Plus. In juni wordt de serie uitgezonden door NPO 2 en zal daarna verschijnen bij NPO Start.
Vandaag, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
2
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Gisteren, 09:00