Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Netflix introduceert mobiele previews van series en films

Videodienst Netflix rolt de nieuwe functie ‘mobile previews’ uit. Het zijn trailers voor series en films die als een soort Stories in de apps komen te staan.

De previews worden bovenin de app gepresenteerd in cirkels, net zoals bij Stories op Instagram. Netflix maakte de komst van mobiele previews donderdagmiddag bekend.

Het gaat om mobiele video's van dertig seconden die verticaal in beeld afspelen. Gebruikers hoeven hun telefoon op die manier niet te kantelen.

5325 Netflixpreviews

Net als bij Stories op Instagram, kunnen gebruikers door de previews vegen om naar de volgende te gaan. Daarnaast is het mogelijk om titels direct toe te voegen aan de kijklijst.

Volgens Netflix worden de previews gepersonaliseerd voor gebruikers geselecteerd. De previews worden eerst voor iOS uitgerold, Android volgt later.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
Vandaag, 16:00
3
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
Vandaag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Dime Quién Soy (Mistress of War) zal eind deze maand verschijnen bij NPO Plus. In juni wordt de serie uitgezonden door NPO 2 en zal daarna verschijnen bij NPO Start.
Vandaag, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
2
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Gisteren, 09:00