Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Robert De Niro omarmt kleurrijke Argentijnse straattaal in trailer voor Spaanstalige Hulu-serie Nada

In de eerste trailer voor Hulu's Spaanstalige serie Nada maakt Robert DeNiro kennis met kleurrijk Argentijns jargon.

Nada, dat de Argentiijnse Curb Your Enthusiasm wordt genoemd, vertelt het verhaal van Manuel (Luis Brandoni), een verfijnde culinair criticus uit Buenos Aires, een kunstliefhebber en een provocateur wiens leven tot nu toe werd geleid door zijn assistente (María Rosa Fugazot).

14058 Nada foto

Een uitzonderlijke gebeurtenis dwingt hem echter om zijn routine te veranderen en Antonia (Majo Cabrera), een onervaren jonge vrouw geboren en getogen in een klein stadje in Paraguay, aan te nemen om de huishoudelijke taken op zich te nemen. De botsing van culturen en generaties leidt tot ongewone, tegenstrijdige en tedere situaties die resulteren in belangrijke leerervaringen voor beiden.

Manuel's oude vriend Vincent (De Niro), een gerenommeerde schrijver uit New York, bezoekt zijn huis. Ze delen samen vele avonturen, waaronder het proeven van eten, lezen, lange wandelingen en existentiële gesprekken, allemaal tegen de achtergrond van de prachtige stad Buenos Aires.

Nada gaat op woensdag 11 oktober in première via de streamer in de VS en in Latijns-Amerika exclusief op Star+ en op Disney+ in selecte markten buiten de regio.

De cast van de serie bestaat verder uit Silvia Kutika (Tierra incógnita), Enrique Piñeyro (Limbo), Gastón Cocchiarale (El Encargado), Daniel Miglioranza (El Encargado), Pablo Novak (Amar después de amar), Belén Chavanne (Monzón), Alejandro Paker (El Encargado), Rodrigo Noya (El Marginal), Ariadna Asturzzi, Cecilia Dopazo, Manuel Vicente (El Encargado) en Daniel Aráoz (Puerta 7).

Nada wordt geproduceerd door Metrovisión en is geschreven door Emanuel Diez, Mariano Cohn en Gastón Duprat, de schrijvers van de hitserie El Encargado, die momenteel te zien is op Hulu. De serie is gemaakt en geregisseerd door Cohn en Duprat.

Nada zal de aftrap geven voor het onderdeel Culinaire Zinema op de 71e editie van het Festival dat plaatsvindt van 22 tot 30 september. De nieuwe originele dramedy van Star Original Productions is de eerste Latijns-Amerikaanse fictieve serie die wordt opgenomen in de sectie van dit festival.

Hieronder kun je de trailer voor Nada bekijken.
Video on youtube
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst