Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Teaser trailer en foto's voor comedyserie I'm a Virgo van Prime Video

Teaser trailer en foto's voor comedyserie I'm a Virgo van Prime Video

I'm a Virgo komt deze zomer naar Prime Video en kijkers kunnen nu een eerste blik werpen op de comedyserie.
De serie vertelt het coming-of-age verhaal van een jonge man van bijna 4 meter lang die in Oakland, CA woont. De streamingdienst heeft de eerste foto's en een trailer vrijgegeven voor de nieuwe serie met in de hoofdrollen Jharrel Jerome, Brett Gray, Kara Young, Allius Barnes, Olivia Washington, Mike Epps en Carmen Ejogo. Dit weekend zal een speciale preview van de serie te zien zijn op de SXSW Conference & Festivals.

13213 I'm a Virgo foto 1

Prime Video onthulde meer over de nieuwe serie in een persbericht:

"Vandaag heeft Prime Video de eerste beelden en de teaser trailer vrijgegeven voor de langverwachte mythische coming-of-age comedyserie I'm a Virgo, met in de hoofdrol de Emmy-winnende acteur Jharrel Jerome (When They See Us). Jerome is ook uitvoerend producent.

De serie is bedacht, geschreven en geproduceerd door de kleurrijke sok-dragende filmmaker Boots Riley (Sorry to Bother You), die alle zeven afleveringen regisseerde. I'm a Virgo gaat deze zomer exclusief op Prime Video in première in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd.

I'm a Virgo gaat op zaterdag 11 maart in wereldpremière als officiële selectie van het SXSW Film & TV Festival.

13213 I'm a Virgo foto 8

I'm a Virgo, van visionair filmmaker Boots Riley, is een donker-komische fantastische coming-of-age joyride over Cootie (Jerome), een bijna 4 meter lange jonge zwarte man in Oakland, CA. Nadat hij is opgegroeid in een verborgen omgeving, op een dieet van stripboeken en tv-shows, ontsnapt hij om de schoonheid en tegenstrijdigheden van de echte wereld te ervaren. Hij sluit vriendschappen, vindt liefde, navigeert door lastige situaties en ontmoet zijn idool, de echte superheld genaamd The Hero, gespeeld door Walton Goggins (Sons of Anarchy, The Righteous Gemstones). I'm a Virgo is een mythische odyssee die het doel van de mythische odyssee in vraag stelt.

De stoere cast bestaat ook uit Brett Gray (On My Block, Star Trek: Prodigy, zijn moeder denkt dat hij zingt als de '90s groep Hi-Five), Tony-genomineerde en Obie-winnende acteur Kara Young (The Punisher, haar moeder was een Belizean beauty queen), Allius Barnes (Cruel Summer, zijn neef maakte het nummer Kung Fu Fighting), Olivia Washington (Mr. Robot, speelt klassieke piano), Mike Epps (The Upshaws, een verdomd goede danser), en Carmen Ejogo (True Detective), zat in Eric B. and Rakim's Paid In Full videoclip).

13213 I'm a Virgo foto 2

I'm a Virgo wordt gecoproduceerd door Amazon Studios en Media Res Studio. Boots Riley en Tze Chun (Gotham) zijn de co-showrunners van de serie en dienen als uitvoerend producenten, naast Michael Ellenberg en Lindsey Springer voor Media Res Studio (Pachinko, The Morning Show), Rebecca Rivo (Person of Interest) en Jharrel Jerome. De serie bevat originele muziek van indiepop duo Tune-Yards."

Hieronder nog enkele vrijgegeven foto's van I'm a Virgo:

13213 I'm a Virgo foto 3

13213 I'm a Virgo foto 4

13213 I'm a Virgo foto 5

13213 I'm a Virgo foto 6

13213 I'm a Virgo foto 7

13213 I'm a Virgo foto 9
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten