Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

CBC vernieuwd twee juridische dramaseries

CBC heeft de juridische dramaseries Burden of Truth en Diggstown vernieuwd met respectievelijk een vierde en derde seizoen.

Burden of Truth is door CBC vernieuwd met een vierde seizoen, de serie ging in 2018 in première bij het netwerk. Het vierde seizoen van Burden of Truth zal net als het tweede en derde seizoen uit acht afleveringen bestaan. De productie zal later deze zomer van start gaan in Winnipeg, Manitoba.

Daarnaast heeft CBC ook een andere juridische dramaserie vernieuwd. Diggstown is vernieuwd met een derde seizoen. De start van de productie van het derde seizoen van Diggstown staat gepland voor begin 2021.

Burden of Truth werd bedacht door Brad Simpson (Rookie Blue) en draait om Joanna Hanley (Kristin Kreuk, Beauty and the Beast), een advocate uit de grote stad. Ze keert terug naar haar geboorte dorp om een zaak aan te nemen, van een groep meisjes die allemaal lijden aan een mysterieuze ziekte.Diggstown draait om Marcie Diggs (Vinessa Antoine, Heartland), een bedrijfsjurist die haar prioriteiten heroverweegt nadat haar geliefde tante na een kwaadwillige vervolging zelfmoord pleegt. Marcie komt terecht bij een kantoor voor juridische bijstand in Dartmouth en wordt gedreven door één ding, voorkomen dat onschuldige levens worden vernietigd door het rechtssysteem.

Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
Gisteren, 15:00
Marvel heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe superheldenserie Marvel's WandaVision, die eind dit jaar nog in première zal gaan bij Disney+.
Gisteren, 14:00
Volgens hoofdrolspeler Dominic Purcell komt er echt een zesde seizoen. Op Instagram ging hij in op het gerucht rond het zesde seizoen van de misdaadserie.
Gisteren, 13:00
1
The CW heeft bekend gemaakt dat het aankomende zesde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie het laatste seizoen zal zijn.
Gisteren, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
FX heeft de premièredatum van de nieuwe serie Black Narcissus aangekondigd, daarnaast is er ook een trailer van de serie te bekijken.
Gisteren, 10:00
1