Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

CBC vernieuwd twee juridische dramaseries

CBC heeft de juridische dramaseries Burden of Truth en Diggstown vernieuwd met respectievelijk een vierde en derde seizoen.

Burden of Truth is door CBC vernieuwd met een vierde seizoen, de serie ging in 2018 in première bij het netwerk. Het vierde seizoen van Burden of Truth zal net als het tweede en derde seizoen uit acht afleveringen bestaan. De productie zal later deze zomer van start gaan in Winnipeg, Manitoba.

Daarnaast heeft CBC ook een andere juridische dramaserie vernieuwd. Diggstown is vernieuwd met een derde seizoen. De start van de productie van het derde seizoen van Diggstown staat gepland voor begin 2021.

Burden of Truth werd bedacht door Brad Simpson (Rookie Blue) en draait om Joanna Hanley (Kristin Kreuk, Beauty and the Beast), een advocate uit de grote stad. Ze keert terug naar haar geboorte dorp om een zaak aan te nemen, van een groep meisjes die allemaal lijden aan een mysterieuze ziekte.Diggstown draait om Marcie Diggs (Vinessa Antoine, Heartland), een bedrijfsjurist die haar prioriteiten heroverweegt nadat haar geliefde tante na een kwaadwillige vervolging zelfmoord pleegt. Marcie komt terecht bij een kantoor voor juridische bijstand in Dartmouth en wordt gedreven door één ding, voorkomen dat onschuldige levens worden vernietigd door het rechtssysteem.

Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
Gisteren, 14:00
Pistol is gebaseerd op het memoir Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol van de legendarische Sex Pistols gitarist Steve Jones.
Gisteren, 13:00
Beau Willimon (House of Cards (2013)) werkt aan een nieuwe serie, die gebaseerd is op het bordspel Risk van Hasbro.
Gisteren, 10:00
Nog voor de première van het vijfde seizoen is Animal Kingdom (2016) vernieuwd met een zesde, tevens laatse, seizoen.
Gisteren, 09:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
vrijdag, 15:00
Scott Frank (The Queen's Gambit) werkt samen met Johan Renck (Chernobyl) voor The CW aan een seriebewerking van het boek The Sparrow.
vrijdag, 13:00
6