Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Family Guy en Bob's Burgers vernieuwd

Family Guy is vernieuwd met een negentiende seizoen. Bob's Burgers zal terug keren met een elfde seizoen.

FOX heeft Family Guy en Bob's Burgers stilletjes vernieuwd met een nieuw seizoen. Family Guy krijgt een negentiende seizoen en Bob's Burgers een elfde seizoen. Het lijkt er op dat de nieuwe seizoenen van de series staan ingepland voor aankomende herfst, maar een exacte datum is nog niet bekend.

Family Guy ging in 1999 van start en werd aanvankelijk na een derde seizoen gecanceld. Verwachtingen over de serie werden overtroffen, dus bracht FOX de animatieserie terug. Nu is het een van de langstlopende series. Seizoen dertien tot en met seizoen zeventien zijn te bekijken op Netflix.


Family Guy

Bob's Burgers volgt het leven van Bob Belcher, zijn vrouw en kinderen. Bob is eigenaar van hamburgerzaak aan de oost kust, die hij met behulp van zijn familie runt, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. De Amerikaanse animatieserie ging op 9 januari 2011 in première.


Bob's Burgers
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1