Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe seizoenen voor 9-1-1 en 9-1-1: Lone Star

Nieuwe seizoenen voor 9-1-1 en 9-1-1: Lone Star

FOX heeft 9-1-1 en zijn spinoff 9-1-1: Lone Star vernieuwd met een nieuw seizoen.
9-1-1, met Angela Bassett in de hoofdrol, is dit seizoen de best bekeken serie op FOX met gemiddeld 16 miljoen kijkers. In 9-1-1 krijgen we op een vlotte manier een indruk van de levens en carrières van de eerste hulpverleners ter plaatse - politieagenten, ambulancepersoneel en brandweerlieden - de mensen die hun eigen levens op het spel zetten om andere te helpen. FOX heeft de serie nu een vierde seizoen gegeven. Wanneer het nieuwe seizoen te zien zal zijn is op dit moment niet bekend, het ligt eraan wanneer studio's weer kunnen gaan filmen na de Corona-crisis.



9-1-1: Lone Star krijgt een tweede seizoen van FOX. De serie met Rob Lowe en Liv Tyler is samen met Lego Masters (US) de best bekeken nieuwkomer voor FOX dit seizoen. met een gemiddelde van 12,3 miljoen kijkers.

9-1-1: Lone Star gaat over een New Yorkse brandweerman die met zijn zoon verhuist naar Austin, Texas, waar hij werkt om het leven van mensen te redden terwijl hij probeert zijn eigen persoonlijke problemen op te lossen. Ook voor deze serie geldt dat het nog niet bekend is wanneer seizoen twee te zien is.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten