Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

The CW vernieuwt DC-series

De Amerikaanse zender The CW heeft nieuwe seizoenen aangekondigd van diverse DC-series die zich afspelen in het Arrowverse.

Er komt een zevende seizoen van The Flash (2014), een zesde seizoen van Supergirl en een zesde seizoen van DC's Legends of Tomorrow. Ook Black Lightning krijgt een vervolg, er komt een vierde seizoen. En Batwoman krijgt een tweede seizoen.

Deze series zijn met uitzondering van Batwoman allemaal te zien in Nederland op Netflix. Over het lot van Batwoman op de streamingdienst is nog niets bekend. Eerder werd al bekend dat Arrow geen vervolg krijgt, daar wordt na acht seizoenen een punt achter gezet. Voor Arrow staan er nog maar drie afleveringen op de rol bij Netflix, daarna is het gedaan met de serie. Op 20 januari gaat het verder en op 3 februari zal met Fadeout de allerlaatste aflevering verschijnen. Zodra Arrow klaar is zal The Flash (2014) het vervolg krijgen. Op 6 februari staat de eerstvolgende aflevering gepland. Supergirl is iets eerder van de partij, namelijk op 20 januari.

Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Karzal
08 jan 2020 11:08 -
Denk dat Black Lightning een vierde seizoen erbij krijgt ipv een vijfde.
Reageer
avatar_Bluts
08 jan 2020 14:49 -
Klopt, tekst is aangepast.
Reageer

Laatste nieuws

The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
Vandaag, 14:00
Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.
Vandaag, 13:00
The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.
Vandaag, 12:00
Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.
Vandaag, 11:00
Actrice Sandra Oh gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie The Chair, heeft Variety vrijdag gemeld.
Vandaag, 10:00
De cast van de iconische komedieserie Friends komt weer bij elkaar voor een reünie-special. Dat is dan ruim 25 jaar nadat de serie van start ging. Dat heeft HBO Max gisteren formeel bevestigd.
Vandaag, 09:00