Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The CW vernieuwt DC-series

The CW vernieuwt DC-series

De Amerikaanse zender The CW heeft nieuwe seizoenen aangekondigd van diverse DC-series die zich afspelen in het Arrowverse.
Er komt een zevende seizoen van The Flash (2014), een zesde seizoen van Supergirl en een zesde seizoen van DC's Legends of Tomorrow. Ook Black Lightning krijgt een vervolg, er komt een vierde seizoen. En Batwoman krijgt een tweede seizoen.

Deze series zijn met uitzondering van Batwoman allemaal te zien in Nederland op Netflix. Over het lot van Batwoman op de streamingdienst is nog niets bekend. Eerder werd al bekend dat Arrow geen vervolg krijgt, daar wordt na acht seizoenen een punt achter gezet. Voor Arrow staan er nog maar drie afleveringen op de rol bij Netflix, daarna is het gedaan met de serie. Op 20 januari gaat het verder en op 3 februari zal met Fadeout de allerlaatste aflevering verschijnen. Zodra Arrow klaar is zal The Flash (2014) het vervolg krijgen. Op 6 februari staat de eerstvolgende aflevering gepland. Supergirl is iets eerder van de partij, namelijk op 20 januari.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

Karzal
Karzal 8 januari 2020, 11:08
Denk dat Black Lightning een vierde seizoen erbij krijgt ipv een vijfde.
Bluts
Bluts 8 januari 2020, 14:49
Klopt, tekst is aangepast.
Log in om een reactie achter te laten