Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

The CW vernieuwt DC-series

De Amerikaanse zender The CW heeft nieuwe seizoenen aangekondigd van diverse DC-series die zich afspelen in het Arrowverse.

Er komt een zevende seizoen van The Flash (2014), een zesde seizoen van Supergirl en een zesde seizoen van DC's Legends of Tomorrow. Ook Black Lightning krijgt een vervolg, er komt een vierde seizoen. En Batwoman krijgt een tweede seizoen.

Deze series zijn met uitzondering van Batwoman allemaal te zien in Nederland op Netflix. Over het lot van Batwoman op de streamingdienst is nog niets bekend. Eerder werd al bekend dat Arrow geen vervolg krijgt, daar wordt na acht seizoenen een punt achter gezet. Voor Arrow staan er nog maar drie afleveringen op de rol bij Netflix, daarna is het gedaan met de serie. Op 20 januari gaat het verder en op 3 februari zal met Fadeout de allerlaatste aflevering verschijnen. Zodra Arrow klaar is zal The Flash (2014) het vervolg krijgen. Op 6 februari staat de eerstvolgende aflevering gepland. Supergirl is iets eerder van de partij, namelijk op 20 januari.

Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Karzal
08 jan 2020 11:08 -
Denk dat Black Lightning een vierde seizoen erbij krijgt ipv een vijfde.
Reageer
avatar_Bluts
08 jan 2020 14:49 -
Klopt, tekst is aangepast.
Reageer

Laatste nieuws

Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
Gisteren, 15:00
Marvel heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe superheldenserie Marvel's WandaVision, die eind dit jaar nog in première zal gaan bij Disney+.
Gisteren, 14:00
Volgens hoofdrolspeler Dominic Purcell komt er echt een zesde seizoen. Op Instagram ging hij in op het gerucht rond het zesde seizoen van de misdaadserie.
Gisteren, 13:00
1
The CW heeft bekend gemaakt dat het aankomende zesde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie het laatste seizoen zal zijn.
Gisteren, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
FX heeft de premièredatum van de nieuwe serie Black Narcissus aangekondigd, daarnaast is er ook een trailer van de serie te bekijken.
Gisteren, 10:00
1