Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Twee komedieseries vernieuwd door ABC

De Alfabet-zender heeft de komedieseries Schooled en The Goldbergs (2013) vernieuwd.

Schooled zal terugkeren voor een tweede seizoen. In Schooled krijgt Lainey Lewis (AJ Michalka) een baan van haar broer bij de William Penn Academy. Haar broer is in een machtsstrijd met de energieke coach Mellor (Bryan Callen) verwikkeld, terwijl Lucy probeert om te gaan met haar kinderen die zich aanpassen aan hun nieuwe school. Het eerste seizoen ging op 9 januari 2019 in première bij ABC en op 8 mei werd de laatste aflevering uitgezonden. Andere castleden zijn onder anderen Tim Meadows en Brett Dier.

ABC houdt de familie Goldberg nog in de familie. The Goldbergs (2013) gaan op voor een zevende seizoen. The Goldbergs (2013) is een familiekomedie die zich afspeelt in de jaren 80 en gaat om een moeder en een heetgebakerde vader die zo van hun drie excentrieke kinderen houden dat ze het niet aankunnen om ze te zien opgroeien. Hayley Orrantia, Troy Gentile, Sean Giambrone, Wendi McLendon-Covey, Sam Lerner, Patton Oswalt (verteller), AJ Michalka, George Segal en Jeff Garlin spelen rollen in de serie.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Gisteren, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Gisteren, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Gisteren, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00