Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Twee komedieseries vernieuwd door ABC

De Alfabet-zender heeft de komedieseries Schooled en The Goldbergs (2013) vernieuwd.

Schooled zal terugkeren voor een tweede seizoen. In Schooled krijgt Lainey Lewis (AJ Michalka) een baan van haar broer bij de William Penn Academy. Haar broer is in een machtsstrijd met de energieke coach Mellor (Bryan Callen) verwikkeld, terwijl Lucy probeert om te gaan met haar kinderen die zich aanpassen aan hun nieuwe school. Het eerste seizoen ging op 9 januari 2019 in première bij ABC en op 8 mei werd de laatste aflevering uitgezonden. Andere castleden zijn onder anderen Tim Meadows en Brett Dier.

ABC houdt de familie Goldberg nog in de familie. The Goldbergs (2013) gaan op voor een zevende seizoen. The Goldbergs (2013) is een familiekomedie die zich afspeelt in de jaren 80 en gaat om een moeder en een heetgebakerde vader die zo van hun drie excentrieke kinderen houden dat ze het niet aankunnen om ze te zien opgroeien. Hayley Orrantia, Troy Gentile, Sean Giambrone, Wendi McLendon-Covey, Sam Lerner, Patton Oswalt (verteller), AJ Michalka, George Segal en Jeff Garlin spelen rollen in de serie.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Anne+ komt terug. In het eerste seizoen zagen we hoe de lesbische twintiger Anne terugblikt op haar turbulente leven tijdens haar studententijd en hoe diverse meisjes en relaties haar hebben gevormd tot de persoon die zij nu is.
Vandaag, 16:00
Hulu wint de strijd om de nieuwste thrillerdrama serie van de Oscarwinnende schrijver Graham Moore (The Imitation Game). Verschillende netwerken hadden interesse in The Holdout, gecreëerd en geschreven op basis van het nieuwste boek van Moore.
Vandaag, 15:00
Showtime heeft een pilot besteld van The Curse, een komedieserie van de regisseurs en co-schrijvers Benny en Josh Safdie (Uncut Gems) en bedenker Nathan Fielder (Nathan for You).
Vandaag, 14:00
The Walking Dead is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. De serie loopt al sinds oktober 2010.
Vandaag, 13:00
On My Block is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie ging in première in maart 2018. Het derde seizoen verschijnt in maart 2020.
Vandaag, 12:00
Eric Newman, bekend als showrunner van de Netflix-series Narcos en Narcos: Mexico, gaat de korte dramaserie Painkiller voor de streamingdienst maken, met als thema de opioïdencrisis in Amerika.
Vandaag, 11:06