Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
ABC vernieuwt onder meer The Rookie en Fresh off the Boat

ABC vernieuwt onder meer The Rookie en Fresh off the Boat

ABC heeft een tweede seizoen van The Rookie besteld. Daarnaast komen er nieuwe seizoenen van Fresh off the Boat, Single Parents, American Housewife en Bless This Mess.
In The Rookie speelt Nathan Fillion de hoofdrol als nieuweling bij de politie van Los Angeles. Niet alleen moet hij zichzelf bewijzen aan zijn medeofficieren, hij moet ook bewijzen dat hij geen agent is geworden om zijn mid-life crisis te ontsnappen.

Video on youtube


ABC komt ook met een zesde seizoen van de komedieserie Fresh off the Boat. Het is een komedieserie over een Aziatische jonge hip-hopliefhebber die tussen twee werelden zit. Zijn ouders zijn immigranten en hij is zo Amerikaans als maar kan.

Video on youtube


De komedieserie Single Parents krijgt een tweede seizoen. In de serie verenigt een stel alleenstaande ouders zich om een ​​30-jarige man te helpen die zo gefocust is op het opvoeden van zijn 7-jarige dochter dat hij zijn privéleven heeft opgeofferd.

Video on youtube


American Housewife krijgt een vierde seizoen bij ABC. Katie Ottoo (Katy Mixon) is in de serie een zelfverzekerde, schaamteloze echtgenote en moeder van drie kinderen. Ze probeert haar niet perfecte familie op te voeden in de stad Westport, Connecticut.

Video on youtube


Tot slot krijgt de serie Bless This Mess een tweede seizoen. Het plan van een pasgetrouwd stel om de grote stad te verlaten voor een simpeler leven als boeren in Nebraska gaat niet zoals gepland, zo is te zien in Bless This Mess, waarvan het eerste seizoen nog bezig is.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten