Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

The CW vernieuwt officieel The 100 en nog drie andere series

De nieuwe series All American (2018), In the Dark (2019) en Roswell, New Mexico krijgen een tweede seizoen van The CW en The 100 een zevende. Dat houdt in dat bijna elke The CW-serie zal terugkeren in seizoen 2019-2020.
All American (2018) is geïnspireerd door het leven van professioneel footballspeler Spencer Paysinger. Wanneer een ster-middelbare school footballspeler uit South Central wordt gerekruteerd om te spelen voor Beverly Hills High School, botsen er twee verschillende werelden. Het tweede seizoen zal in het najaar van start gaan bij The CW.

In the Dark (2019) is op 4 april 2019 in première gegaan, en The CW laat er geen gras over groeien. De serie gaat over een gebrekkige en oneerbiedige blinde vrouw die de enige getuige is van de moord op haar vriend die drugs verkoopt. Nadat de politie haar verhaal heeft afgewezen, gaat ze met haar hond, Pretzel, op zoek naar de moordenaar. Ook het tweede seizoen van In the Dark (2019) zal in het najaar te zien zijn.

Roswell, New Mexico heeft net het eerste seizoen achter de rug. Op 23 april werd de laatste aflevering uitgezonden. En direct daarna werd het tweede seizoen aangekondigd van de reboot van de cult klassieker met dezelfde naam - welke voor twee seizoenen op The CW werd uitgezonden alvorens deze werd verplaatst naar UPN voor het laatste seizoen. Het tweede seizoen van Roswell, New Mexico zal in seizoen 2019-2020 van start gaan.

Het zesde seizoen gaat pas op 30 april van start, maar nu al heeft The CW besloten dat The 100 zeker zal zijn van nog een seizoen. Het zevende seizoen van de serie gebaseerd op de Alloy boeken van Kass Morgan zal ergens in het midden van 2020 van start gaan.

Deze vier series maken de round-up voor The CW compleet. Alle series, behalve Crazy Ex-Girlfriend die is beëindigd, zullen we terug gaan zien bij The CW in de zomer of in seizoen 2019-2020.

Ben jij blij met de vernieuwingen van The CW?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten