Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Waarschijnlijk nieuwe seizoenen voor Family Guy en Bob's Burgers

Diverse bronnen melden aan The Hollywood Reporter dat er nieuwe seizoenen komen van de animatieseries Family Guy en Bob's Burgers.

Family Guy zou een achttiende seizoen krijgen en Bob's Burgers een tiende seizoen. FOX kan de berichten echter nog niet officieel bevestigen. De series hebben een lange productietijd en de vernieuwingsbeslissingen zouden maanden geleden al genomen zijn.Net als The Simpsons hebben Family Guy (van Seth MacFarlane) en Bob's Burgers (van Loren Bouchard) lucratieve streamingmogelijkheden. Ze zijn bijvoorbeeld te zien bij Hulu en er zitten merchandising deals aan vast de vele miljoenen dollars genereren voor 20th Century Fox Television. De kans is daarom groot dat er inderdaad nieuwe seizoenen aankomen.

FOX heeft al wel bevestigd dat er twee nieuwe seizoenen van The Simpsons in productie zijn. Family Guy en Bob's Burgers zijn in Nederland allebei te zien op Comedy Central. Daarnaast staan seizoen elf tot en met zestien van Family Guy hier ook op Netflix.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft afspraken gemaakt met Robert Towne en David Fincher om een pilotscript te ontwikkelen voor een prequel op de klassieke film Chinatown uit 1974.
Vandaag, 15:00
Showtime laat een pilot maken van Big Deal, een komedieserie met in de hoofdrol Vanessa Bayer.
Vandaag, 14:00
De Britse dramaproducent Three Tables Productions werkt samen met Fremantle aan de ontwikkeling van de mysterieuze thrillerserie The Robber Baron's Daughter.
Vandaag, 13:00
ABC is bezig met het concept van de nieuwe serie Text Me When You Get Home. Het is een komedieserie, gebaseerd op het boek van Kayleen Schaefer.
Vandaag, 12:00
V-Wars is een nieuwe Canadese horrorserie van Netflix. Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen van een uur.
Vandaag, 10:00
Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van de zender History. De serie ging in 2013 van start.
Vandaag, 09:00
2