Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Waarschijnlijk nieuwe seizoenen voor Family Guy en Bob's Burgers

Diverse bronnen melden aan The Hollywood Reporter dat er nieuwe seizoenen komen van de animatieseries Family Guy en Bob's Burgers.

Family Guy zou een achttiende seizoen krijgen en Bob's Burgers een tiende seizoen. FOX kan de berichten echter nog niet officieel bevestigen. De series hebben een lange productietijd en de vernieuwingsbeslissingen zouden maanden geleden al genomen zijn.Net als The Simpsons hebben Family Guy (van Seth MacFarlane) en Bob's Burgers (van Loren Bouchard) lucratieve streamingmogelijkheden. Ze zijn bijvoorbeeld te zien bij Hulu en er zitten merchandising deals aan vast de vele miljoenen dollars genereren voor 20th Century Fox Television. De kans is daarom groot dat er inderdaad nieuwe seizoenen aankomen.

FOX heeft al wel bevestigd dat er twee nieuwe seizoenen van The Simpsons in productie zijn. Family Guy en Bob's Burgers zijn in Nederland allebei te zien op Comedy Central. Daarnaast staan seizoen elf tot en met zestien van Family Guy hier ook op Netflix.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Gisteren, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Gisteren, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Gisteren, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Gisteren, 09:00
1