Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Waarschijnlijk nieuwe seizoenen voor Family Guy en Bob's Burgers

Diverse bronnen melden aan The Hollywood Reporter dat er nieuwe seizoenen komen van de animatieseries Family Guy en Bob's Burgers.

Family Guy zou een achttiende seizoen krijgen en Bob's Burgers een tiende seizoen. FOX kan de berichten echter nog niet officieel bevestigen. De series hebben een lange productietijd en de vernieuwingsbeslissingen zouden maanden geleden al genomen zijn.Net als The Simpsons hebben Family Guy (van Seth MacFarlane) en Bob's Burgers (van Loren Bouchard) lucratieve streamingmogelijkheden. Ze zijn bijvoorbeeld te zien bij Hulu en er zitten merchandising deals aan vast de vele miljoenen dollars genereren voor 20th Century Fox Television. De kans is daarom groot dat er inderdaad nieuwe seizoenen aankomen.

FOX heeft al wel bevestigd dat er twee nieuwe seizoenen van The Simpsons in productie zijn. Family Guy en Bob's Burgers zijn in Nederland allebei te zien op Comedy Central. Daarnaast staan seizoen elf tot en met zestien van Family Guy hier ook op Netflix.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00