Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

ABC vernieuwt twee dramaseries en een ongescripte serie

ABC heeft al vroeg vernieuwingen uitgedeeld aan de dramaseries The Good Doctor en A Million Little Things en de ongescripte serie Shark Tank.
De medische dramaserie The Good Doctor is vernieuwd met een derde seizoen. Gemiddeld kijken er 11,2 miljoen kijkers naar de dramaserie over een jonge chirurg met Savant syndroom, die is aangenomen op de pediatrische eenheid van een prestigieus ziekenhuis. The Good Doctor is daarmee de best bekeken ABC serie.



De dramaserie A Million Little Things gaat over een groep vrienden, die om verschillende redenen en op verschillende manieren allemaal vast zitten in hun leven. Maar wanneer een van hen onverwacht sterft aan zelfmoord, is het slechts de wake-up call die de anderen nodig hebben om eindelijk te gaan leven. De serie, die gemiddeld 6,5 miljoen kijkers trekt, is vernieuwd met een tweede seizoen door ABC.



De ongescripte serie Shark Tank is een oudgediende bij ABC die nog steeds gemiddeld 4,4 miljoen kijkers trekt. Shark Tank volgt aspirant-ondernemers als ze hun business idee presenteren aan investeerders, bekend als The Sharks ('de haaien'), in de hoop om hun ideeën uit te kunnen werken. De realityserie is vernieuwd met een elfde seizoen.



Alle drie de series zullen in seizoen 2019-2020 te zien zijn bij ABC.

Kijk jij naar één of meerdere van deze series? Is het terecht dat ze vernieuwd zijn?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

renzoroy
renzoroy 6 februari 2019, 17:00
Good Doctor en A Million Little Things zijn beide zeker de moeite waard om te kijken :)
Log in om een reactie achter te laten