Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

CBS vernieuwt twee misdaadseries en één komedieserie

Er zijn drie series waarvan zeker is dat ze in 2019-2020 te zien zullen zijn samen met Criminal Minds. CBS heeft drie nieuwelingen vernieuwd met een tweede seizoen.
CBS is bezig om het gescripte rooster te consolideren. Al eerder werd Criminal Minds vernieuwd met een allerlaatste vijftiende seizoen. Nu heeft de Eye-zender twee misdaadseries en één komedieserie vernieuwd met een tweede seizoen.

FBI, Magnum, P.I. en The Neighborhood zijn de series die na een solide eerste seizoen zijn vernieuwd met een tweede seizoen die in seizoen 2019-2020 van start zullen gaan. CBS Entertainment president Kelly Kahl vertelde: “Elke van deze onderscheidende series heeft op verschillende manieren hun sporen verdiend. Ons doel dit seizoen was om nieuwe series te introduceren waar het publiek gepassioneerd over kan worden, die meer kracht toevoegen aan een winnend schema en om meer inclusieve programmering te creëren." Thom Thomann, senior uitvoerend vicepresident programmering voegde toe:" We zijn erg blij met de creatieve richting en prestaties van deze drie series, omdat ze blijven groeien in populariteit en aanslaan bij de kijkers van het netwerk."

FBI ging op 25 september 2018 van start en wordt geproduceerd door Dick Wolf (Law & Order). De serie is op dit moment de nummer één onder de nieuwe series met een gemiddelde van 13 miljoen kijkers per week. FBI onderzoekt de interne werking van het kantoor in New York van het Federal Bureau of Investigation.


Magnum, P.I. is een reboot van de serie met Tom Selleck uit de jaren 80. De misdaadserie heeft CBS een boost gegeven op de maandagavond, er zijn 32 procent meer kijkers die op deze avond afstemmen op de Eye-zender. De serie ging op 24 september in première en volgt de privédetective Thomas Magnum op Hawaii.


The Neighborhood is een komedieserie die gemiddeld 8 miljoen kijkers per week binnen hengelt op de maandagavond. De serie ging op 1 oktober 2018 in première en volgt de aardigste man in het Midden-Westen die met zijn familie naar een moeilijke buurt in L.A. verhuist, waar niet iedereen zijn extreme 'neighborliness' waardeert, waaronder hun nieuwe buurjongen Calvin.


Ben jij blij dat deze (of één van deze) CBS-series zijn vernieuwd met een tweede seizoen?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten