Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

The CW vernieuwt The Outpost, Burden of Truth en meer zomerseries

Naast The Outpost en Burden of Truth heeft The CW nog drie zomerseries vernieuwd.
The Outpost is de fantasyserie van The CW die in juli 2018 in première ging. In The Outpost is Talon (Jessica Green) de enige overlevende van een ras genaamd de Blackbloods. Ze begeeft zich naar de rand van de beschaving om de moordenaars van haar familie te volgen. Tijdens haar reis ontdekt ze haar bovennatuurlijke krachten die ze moet leren gebruiken om haar doelen te bereiken.


De vernieuwing is een klein beetje onverwacht omdat de kritieken en de kijkcijfers niet al te best waren. Ook op MijnSerie kon de eerste aflevering niet rekenen op een voldoende, lees het hier. Gemiddeld keken er minder dan een miljoen kijkers naar The Outpost, inclusief uitgesteld kijken. Het tweede seizoen zal in de zomer van 2019 te zien zijn.

Naast The Outpost zal ook de waarheid terugkeren in de zomer van 2019. De Canadese serie Burden of Truth is opgepikt voor een tweede seizoen door het netwerk. In januari 2018 ging de CBC-serie in première en The CW pakte die op om in juli in Amerika te worden uitgezonden. In Burden of Truth gaat de advocate uit de 'grote stad' Joanna Hanley (Kristin Kreuk) terug naar haar geboortedorp, om een zaak te onderzoeken over een groep meisjes die allemaal lijden aan een mysterieuze ziekte. Omdat het voor The CW goedkoper is om de serie te produceren in Canada wordt het door CBC geproduceerd en eerst uitgezonden in Canada en daarna door The CW in Amerika.


Naast de twee bovenstaande series zijn ook Masters of Illusion (2014), Penn & Teller: Fool Us en Whose Line Is It Anyway? vernieuwd met respectievelijk een negende, zesde en vijftiende seizoen. Deze zullen allemaal in de zomer van 2019 van start gaan.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

sarlottje
sarlottje 10 oktober 2018, 18:33
Dit bericht kan worden verwijderd
Log in om een reactie achter te laten