Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Ballers en Insecure vernieuwd door HBO

HBO heeft de komedieserie Ballers en Insecure vernieuwd met respectievelijk een vijfde en vierde seizoen.

De vernieuwing komt vrij vlot nadat het vierde seizoen van Ballers en het derde seizoen van Insecure op 1 augustus van start zijn gegaan bij de video-on-demand dienst.

Ballers is de komedieserie, met Dwayne Johnson in de hoofdrol als Spencer Strasmore, een financieel manager. Ballers verhaalt over een groep footballers en hun vrienden, familie en makelaars. Reguliere castleden zijn onder anderen John David Washington, Rob Corddry, Omar Benson Miller, Donovan Carter, Troy Garity, London Brown en Brittany S. Hall. De serie ging in 2015 in première


Insecure, de komedieserie die in 2016 in première ging, neemt een kijkje in de vriendschap, ervaringen en beproevingen van twee Afro-Amerikaanse vrouwen. De serie is bedacht door hoofdrolspeler Issa Rae , zij speelt het karakter Issa Dee en Larry Wilmore. Ook Yvonne Orji, Lisa Joyce, Natasha Rothwell, Amanda Seales en Y’lan Noel spelen een rol in de serie Insecure.

Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst