Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Condor en You Me Her vernieuwd door AUDIENCE Network

AT&T AUDIENCE Network heeft aangekondigd dat You Me Her een vierde en vijfde seizoen gaat krijgen. Condor is opgepakt voor een tweede seizoen.

.

Condor is de misdaadserie gebaseerd op Sydney Pollack’s politieke thriller uit 1975 Three Days of the Condor en het boek van James Grady Six Days of the Condor. De serie ging op 6 juni 2018 in première en op 15 augustus zal de laatste aflevering worden uitgezonden van het eerste seizoen. De fans kunnen zich verheugen want dat wordt een seizoensfinale. Het netwerk heeft aangekondigd een tweede seizoen te gaan maken van de politieke dramaserie.

Naast zeer goede kijkcijfers wordt de serie, gebaseerd op een boek en film, ook kritisch toegejuicht door de critici: ‘het is gelukt om in het nieuwe spionnen-verhaal het bronmateriaal te updaten.’ Condor vertelt het verhaal van de jonge idealistische CIA-analist Joe Turner die op een verschrikkelijk maar geniaal plan stuit dat het leven van miljoenen mensen bedreigt.

You Me Her is de komedieserie van AUDIENCE Network over het yuppenstel Jack en Emma die een callgirl inhuren omdat hun seksleven wel een opkikkertje kan gebruiken. Op 22 maart 2016 ging de serie in première en in mei 2018 is inmiddels het derde seizoen afgerond en dat gaat voorlopig niet het laatste worden.

De polygamie-romantische serie is vernieuwd met een vierde en vijfde seizoen van elk tien afleveringen. En zo'n besluit is niet nieuw voor deze serie: na het eerste seizoen werd de serie al direct vernieuwd met een tweede en derde seizoen.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

CBS heeft het groene licht gegeven voor een pilot van The Equalizer. Het is een reboot van de klassieke serie. Queen Latifah krijgt de hoofdrol in de pilot.
Vandaag, 14:30
NBC heeft nog twee pilots besteld van nieuwe dramaseries: At That Age van schrijver Carla Banks-Waddles en Echo van schrijver JJ Bailey.
Vandaag, 13:00
Matthew McConaughey en Nic Pizzolatto werken samen aan de nieuwe misdaadserie Redeemer voor FX. McConaughey zal daarin de hoofdrol vertolken en neemt samen met Pizzolatto ook de productie op zich.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Margarita Levieva speelt de hoofdrol in In From The Cold, een internationale spionageserie met criminele elementen, die Netflix heeft besteld.
Vandaag, 10:00
Het populaire jeugdboek De Brief voor de Koning wordt een internationale Netflix-serie met als titel The Letter For The King.
Vandaag, 09:00