Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Condor en You Me Her vernieuwd door AUDIENCE Network

AT&T AUDIENCE Network heeft aangekondigd dat You Me Her een vierde en vijfde seizoen gaat krijgen. Condor is opgepakt voor een tweede seizoen.

.

Condor is de misdaadserie gebaseerd op Sydney Pollack’s politieke thriller uit 1975 Three Days of the Condor en het boek van James Grady Six Days of the Condor. De serie ging op 6 juni 2018 in première en op 15 augustus zal de laatste aflevering worden uitgezonden van het eerste seizoen. De fans kunnen zich verheugen want dat wordt een seizoensfinale. Het netwerk heeft aangekondigd een tweede seizoen te gaan maken van de politieke dramaserie.

Naast zeer goede kijkcijfers wordt de serie, gebaseerd op een boek en film, ook kritisch toegejuicht door de critici: ‘het is gelukt om in het nieuwe spionnen-verhaal het bronmateriaal te updaten.’ Condor vertelt het verhaal van de jonge idealistische CIA-analist Joe Turner die op een verschrikkelijk maar geniaal plan stuit dat het leven van miljoenen mensen bedreigt.

You Me Her is de komedieserie van AUDIENCE Network over het yuppenstel Jack en Emma die een callgirl inhuren omdat hun seksleven wel een opkikkertje kan gebruiken. Op 22 maart 2016 ging de serie in première en in mei 2018 is inmiddels het derde seizoen afgerond en dat gaat voorlopig niet het laatste worden.

De polygamie-romantische serie is vernieuwd met een vierde en vijfde seizoen van elk tien afleveringen. En zo'n besluit is niet nieuw voor deze serie: na het eerste seizoen werd de serie al direct vernieuwd met een tweede en derde seizoen.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Vandaag, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Vandaag, 12:00
Julianne Nicholson (The Outsider (2020)) is gecast voor de hoofdrol in de seriebewerking van de bestseller Separation Anxiety van Laura Zigman.
Vandaag, 11:00
De cast voor de nieuwe serie From Scratch is compleet. Zes acteurs hebben zich bij de cast gevoegd voor terugkerende rollen, daarnaast zijn de gastrollen ook vervult.
Vandaag, 10:00
Shoot The Moon van Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0) is in productie bij Amazon. Ken Jeong (Community) zal de hoofdrol vervullen.
Gisteren, 13:00