Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Condor en You Me Her vernieuwd door AUDIENCE Network

AT&T AUDIENCE Network heeft aangekondigd dat You Me Her een vierde en vijfde seizoen gaat krijgen. Condor is opgepakt voor een tweede seizoen.
.

Condor is de misdaadserie gebaseerd op Sydney Pollack’s politieke thriller uit 1975 Three Days of the Condor en het boek van James Grady Six Days of the Condor. De serie ging op 6 juni 2018 in première en op 15 augustus zal de laatste aflevering worden uitgezonden van het eerste seizoen. De fans kunnen zich verheugen want dat wordt een seizoensfinale. Het netwerk heeft aangekondigd een tweede seizoen te gaan maken van de politieke dramaserie.

Naast zeer goede kijkcijfers wordt de serie, gebaseerd op een boek en film, ook kritisch toegejuicht door de critici: ‘het is gelukt om in het nieuwe spionnen-verhaal het bronmateriaal te updaten.’ Condor vertelt het verhaal van de jonge idealistische CIA-analist Joe Turner die op een verschrikkelijk maar geniaal plan stuit dat het leven van miljoenen mensen bedreigt.

You Me Her is de komedieserie van AUDIENCE Network over het yuppenstel Jack en Emma die een callgirl inhuren omdat hun seksleven wel een opkikkertje kan gebruiken. Op 22 maart 2016 ging de serie in première en in mei 2018 is inmiddels het derde seizoen afgerond en dat gaat voorlopig niet het laatste worden.

De polygamie-romantische serie is vernieuwd met een vierde en vijfde seizoen van elk tien afleveringen. En zo'n besluit is niet nieuw voor deze serie: na het eerste seizoen werd de serie al direct vernieuwd met een tweede en derde seizoen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten