Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Manhunt gaat verder bij Charter Communications

Discovery Channel zag verder geen brood meer in Manhunt en besloot na Manhunt: Unabomber de serie niet te vernieuwen. Charter Communications heeft de serie nu overgenomen als Manhunt.

Volgens Deadline is de nu anthologieserie vernieuwd met maar liefst twee seizoenen. De eerste van de twee seizoenen zal tien afleveringen gaan krijgen en de klopjacht op de binnenlandse terrorist Eric Rudolph, bekend als de Olympic Park Bomber, beschrijven.



Het tweede seizoen zal geleid worden door het creatieve kernteam achter Manhunt: Unabomber, onder leiding van uitvoerend producent John Goldwyn en schrijver en uitvoerend producent Andrew Sodroski. Charter en Lionsgate hebben nog geen commentaar gegeven op dit nieuws. MijnSerie zal terugkomen op dit bericht zodra het is bevestigd of ontkend.
Vorige aflevering
Open Season
Open Season
02x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Arjensky
18 jul 2018 17:48 -
Merkwaardig dat Discovery hier geen heil in zag, dat verhaal over Eric Rudolph kan zeer interessant zijn. Ik hoop wel dat het ze lukt om het hoge niveau van het eerste seizoen te handhaven.
Reageer
avatar_Bartwin
19 jul 2018 13:16 -
Mooi dat er een vervolg komt, tegelijk lastig om het extreem hoge niveau van seizoen vast te houden. Ben benieuwd naar de cast!
Reageer
avatar_anonymous
08 jan 2019 08:17 - 08 jan 2019 08:18
Ik zie dat er nu een serie met de naam Manhunt is begonnen. Is dat het vervolg waar over wordt gesproken? Kan nml geen connectie vinden en is een serie bij ITV.
Reageer
avatar_Arjensky
08 jan 2019 10:03
Die ITV-serie heeft niets te maken met de Manhunt uit dit artikel, al is die serie ook wel gebaseerd op feitelijke gebeurtenissen.
Reageer
Manhunt