Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoenen van Beau Séjour en Callboys komen er aan

Twee succesvolle Vlaamse series krijgen binnenkort een tweede seizoen. Zowel Beau Séjour als Callboys kregen ook internationaal heel wat positieve reacties.

Hoewel Beau Séjour aanvankelijk gepland was als een gelimiteerde serie, is er na het overdonderende succes van het eerste seizoen, toch besloten om een vervolgseizoen te maken. Hoewel vervolg misschien een groot woord is, want het eerste seizoen was een afgesloten hoofdstuk. Seizoen twee wordt een compleet ander verhaal met een andere hoofdrolspeelster en een gloednieuwe cast. De start van opnamen is pas voorzien voor 2019. Voor 2020 zullen we het tweede seizoen van Beau Séjour dan ook niet moeten verwachten.Ook Callboys krijgt een tweede seizoen. De serie rond vier mannelijke prostituées werd zo goed onthaald dat er al vlug nagedacht werd over een nieuw tweede seizoen. Grootste probleem was echter dat het populairste personage, Jos Vleugels, aan het eind van dat eerste seizoen overleed. Toch zijn de vier belangrijkste acteurs allemaal opnieuw van de partij. Matteo Simoni Stef Aerts en Bart Hollanders nemen opnieuw hun rol op uit het eerste seizoen. Rik Verheye kruipt in de huid van Jay Vleugels, de tweelingbroer van Jos. Ondertussen zijn de opnamen van het tweede seizoen gestart. De serie zal ten vroegste in het najaar op televisie te zien zijn. Of dat op Vier zal gebeuren of via Telenet (Play More Series) is nog koffiedik kijken, hoewel Telenet als geldschieter en mede aandeelhouder van Vier misschien toch de primeur zal krijgen.

Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft zeven nieuwe castleden bekend gemaakt voor het tweede seizoen van The Witcher, dat in 2021 wordt verwacht en waarvan de productie net is begonnen.
Gisteren, 09:00
The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
zaterdag, 14:00
Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.
zaterdag, 13:00
The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.
zaterdag, 12:00
Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.
zaterdag, 11:00
Actrice Sandra Oh gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie The Chair, heeft Variety vrijdag gemeld.
zaterdag, 10:00