Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

FOX vernieuwt twee animatieseries

De twee populaire FOX animatieseries, Bob's Burgers en Family Guy, hebben beide een vernieuwing gekregen.
Bob's Burgers zal een negende seizoen krijgen. De Emmy-winnaar heeft nog steeds een solide fanbasis en kijkcijfers in de loop der jaren. De komische animatieserie wordt op zondagavond uitgezonden als onderdeel van de komedie line-up van het FOX-netwerk.

In het huidige achtste seizoen zal de serie de mijlpaal van 150 afleveringen gaan bereiken. Er is zelfs een film in de maak van de animatieserie die in 2020 in première zal gaan. Het negende seizoen van Bob's Burgers zal in het najaar van dit jaar te zien zijn bij FOX.



De langlopende animatieserie Family Guy is vernieuwd met een zeventiende seizoen. Deze vernieuwing zal er voor zorgen dat de komische animatieserie van FOX al twintig jaar op de televisie is te zien. De serie ging op 31 januari 1999 in première.

Family Guy heeft onlangs de mijlpaal bereikt van 300 afleveringen en is twintig jaar op televisie. Dit soort mijlpalen worden zelden behaald met televisieseries. Family Guy heeft inmiddels vele prijzen gewonnen en ook zeer sterke kijkcijfers, jaar in jaar uit. Het zeventiende seizoen zal in het najaar van 2018 van start gaan.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten