Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

HBO brengt nieuwe seizoenen van Barry en Silicon Valley

HBO heeft laten weten dat de komedieseries Barry en Silicon Valley nieuwe seizoenen zullen krijgen. Dat is tamelijk vroeg, want beide series zijn momenteel nog te zien met nieuwe afleveringen.

De twee komische series zijn in Nederland te volgen bij Ziggo Movies & Series XL.

Barry ging in première in januari 2018 en krijgt een tweede seizoen. Bill Hader is in de serie te zien als een depressieve huurmoordenaar, die door zijn baas (Stephen Root) naar Los Angeles wordt gestuurd, om daar een acteur om te leggen. Eenmaal in Los Angeles besluit hij echter om zelf zijn geluk te beproeven als acteur.Komedieserie Silicon Valley, te zien sinds 2014, krijgt een zesde seizoen. Richard Hendriks (Thomas Middleditch) sleutelt aan Pied Piper, een muziekprogramma dat gebruik maakt van een verliesvrij compressie-algoritme dat binnen de industrie als revolutionair wordt beschouwd. De serie werpt een komische blik op het moderne epicentrum van de high-tech goudkoorts, waar de mensen die het meest gekwalificeerd zijn om te slagen, in de praktijk het minst in staat blijken om succesvol te zijn.

Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De populaire medische dramaserie Grey's Anatomy van de Amerikaanse zender ABC komt in januari weer bij Net5 terug op de dinsdagavond.
Vandaag, 16:00
Het derde en tevens laatste seizoen van de veelgeprezen BNNVARA/NTR-dramaserie Hollands Hoop start in februari 2020.
Vandaag, 15:00
1
The Irishman is een Amerikaanse misdaadfilm van Netflix onder regie van Martin Scorsese.
Vandaag, 14:00
4
Het tweede seizoen van de DC Universe superheldenserie Titans (2018) zal aan het begin van 2020 bij Netflix te zien zijn.
Vandaag, 13:00
3
Het nieuwe jaar zal goed van start gaan. How to Get Away with Murder seizoen vijf zal in januari van start gaan bij Netflix.
Vandaag, 12:00
Stargirl is een nieuwe Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW en DC Universe, die in het tweede kwartaal van 2020 zal verschijnen.
Vandaag, 11:00