Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

HBO brengt nieuwe seizoenen van Barry en Silicon Valley

HBO heeft laten weten dat de komedieseries Barry en Silicon Valley nieuwe seizoenen zullen krijgen. Dat is tamelijk vroeg, want beide series zijn momenteel nog te zien met nieuwe afleveringen.

De twee komische series zijn in Nederland te volgen bij Ziggo Movies & Series XL.

Barry ging in première in januari 2018 en krijgt een tweede seizoen. Bill Hader is in de serie te zien als een depressieve huurmoordenaar, die door zijn baas (Stephen Root) naar Los Angeles wordt gestuurd, om daar een acteur om te leggen. Eenmaal in Los Angeles besluit hij echter om zelf zijn geluk te beproeven als acteur.Komedieserie Silicon Valley, te zien sinds 2014, krijgt een zesde seizoen. Richard Hendriks (Thomas Middleditch) sleutelt aan Pied Piper, een muziekprogramma dat gebruik maakt van een verliesvrij compressie-algoritme dat binnen de industrie als revolutionair wordt beschouwd. De serie werpt een komische blik op het moderne epicentrum van de high-tech goudkoorts, waar de mensen die het meest gekwalificeerd zijn om te slagen, in de praktijk het minst in staat blijken om succesvol te zijn.

Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Dracula (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00