Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
HBO brengt nieuwe seizoenen van Barry en Silicon Valley

HBO brengt nieuwe seizoenen van Barry en Silicon Valley

HBO heeft laten weten dat de komedieseries Barry en Silicon Valley nieuwe seizoenen zullen krijgen. Dat is tamelijk vroeg, want beide series zijn momenteel nog te zien met nieuwe afleveringen.
De twee komische series zijn in Nederland te volgen bij Ziggo Movies & Series XL.

Barry ging in première in januari 2018 en krijgt een tweede seizoen. Bill Hader is in de serie te zien als een depressieve huurmoordenaar, die door zijn baas (Stephen Root) naar Los Angeles wordt gestuurd, om daar een acteur om te leggen. Eenmaal in Los Angeles besluit hij echter om zelf zijn geluk te beproeven als acteur.

Video on youtube


Komedieserie Silicon Valley, te zien sinds 2014, krijgt een zesde seizoen. Richard Hendriks (Thomas Middleditch) sleutelt aan Pied Piper, een muziekprogramma dat gebruik maakt van een verliesvrij compressie-algoritme dat binnen de industrie als revolutionair wordt beschouwd. De serie werpt een komische blik op het moderne epicentrum van de high-tech goudkoorts, waar de mensen die het meest gekwalificeerd zijn om te slagen, in de praktijk het minst in staat blijken om succesvol te zijn.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten