Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Tweede seizoen voor S.W.A.T. en Seal Team

Tweede seizoen voor S.W.A.T. en Seal Team

De CBS-series S.W.A.T. (2017) en Seal Team krijgen allebei een tweede seizoen. Dat heeft de zender zojuist formeel bekendgemaakt. Vorig jaar waren er al geruchten over de verlenging.
S.W.A.T. (2017) is een misdaadserie over luitenant Daniel ‘Hondo’ Harrelson (gespeeld door Shemar Moore) en de problemen die hij in zijn werk ondervindt. Seal Team volgt het leven van een elitekorps van de Navy Seals als ze hun meest gevaarlijke missies trainen, plannen en uitvoeren.

Embed from Getty Images
Shemar Moore

"Deze opwindende nieuwe dramaseries zijn mooie toevoegingen aan ons schema en verbinden ons echt met onze kijkers", aldus Kelly Kahl, president van CBS Entertainment.

Seal Team heeft bij CBS vaak meer dan 10 miljoen kijkers gescoord, terwijl S.W.A.T. (2017) 6,2 miljoen kijkers trok. Bovendien behoren beide televisieseries tot de meest bekeken programma’s op digitale platforms als CBS.com en CBS All Access.

Benjamin Cavell, Ed Redlich, Christopher Chulack, Sarah Timberman en Carl Beverly zijn uitvoerend producenten van Seal Team. De serie wordt geproduceerd door CBS Television Studios.

Aaron Rahsaan Thomas, Shawn Ryan, Justin Lin, Neal Moritz, Marney Hochman, Danielle Woodrow en Pavun Shetty zijn uitvoerend producenten van S.W.A.T. (2017). De serie is een productie van Sony Pictures Television in samenwerking met CBS Television Studios.

De uitzenddata van de vernieuwde series zijn nog niet bekend. Sinds 8 maart is bij Veronica het eerste seizoen van S.W.A.T. (2017) te zien. Dat seizoen telt 22 afleveringen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten