Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Showtime vernieuwt The Chi en cancelt Dice

De dramedy Dice keert niet terug voor een derde seizoen, maar de dramaserie The Chi keert wel terug bij Showtime met een tweede seizoen.

Slechte kijkcijfers hebben de dramedy Dice de das omgedaan. Showtime heeft besloten dat 146.000 kijkers gemiddeld niet genoeg waren om een derde seizoen van Dice te rechtvaardigen. In Dice wordt het verhaal van Andrew ‘Dice’ Clay verteld als hij moet dealen met zijn veeleisende vriendin, twee kinderen, oplopende gokschulden en alle obstakels in het leven die ervoor kunnen zorgen dat je gewoon een goede gozer bent.

Het eerste seizoen trok in 2016 nog 191.000 kijkers gemiddeld en in september 2016 werd de serie vernieuwd met een tweede seizoen van zeven afleveringen. Nu zal de serie begraven worden op de begraafplaats van gecancelde series.

Maar The Chi doet het beter bij Showtime. Deze dramaserie over hoe kleine jongens groot worden in één van de buitenwijken van Chicago, heeft een tweede seizoen gekregen. Het eerste seizoen wordt op dit moment uitgezonden bij Showtime.

Er wordt wel wat gewijzigd bij de leiding van The Chi want Ayanna Floyd Davis zal showrunner worden in het tweede seizoen. De productie van het tweede seizoen van The Chi zal later dit jaar van start gaan en aan het begin van 2019 zal de serie te zien zijn bij Showtime.

Gary Levine, president van programmering bij Showtime Networks Inc. vertelde: “De reacties op The Chi waren zowel bij kijkers als bij critici van het begin zeer enthousiast, dus de beslissing om de serie te vernieuwen was zeer makkelijk. We houden van de levendige karakters en de genuanceerde wereld die Lena (Waithe) heeft gecreëerd. Haar visie voor The Chi heeft een snaar geraakt en we weten dat ze nog meer ontroerende, persoonlijke en resonerende verhalen heeft te vertellen over haar geliefde stad.”

De volgende aflevering, seizoen 1, aflevering 5, van The Chi zal op 11 februari worden uitgezonden bij Showtime. Wanneer precies in 2019 het tweede seizoen van start zal gaan moet nog bekend worden gemaakt.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten