Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

USA Network vernieuwt en kondigt datum aan

USA Network heeft de datum aangekondigd voor Falling Water en Mr. Robot is vernieuwd.

We beginnen met Falling Water, de bovennatuurlijke dramaserie. Het tweede seizoen zal op 6 januari 2018 van start gaan bij USA. De mysterieuze serie, met onder andere Will Yun Lee, Lizzie Brocheré en David Ajala in de hoofdrol, vertelt het verhaal van drie vreemdelingen die zich realiseren dat zij delen van dezelfde droom dromen. Als zij dieper gaan graven naar de betekenis van hun connectie met elkaar, beseffen ze dat de implicaties van hun persoonlijke lot veel groter is dan ze zich realiseerden. De toekomst van de mensheid ligt in hun handen.

Een Instagram post met een foto van de schrijverskamer maakte duidelijk dat USA Network de dramaserie Mr. Robot vernieuwd heeft met een vierde seizoen. De tekst vertelt: “Rustig aan allemaal. Mr. Robot seizoen 4.0 schrijverskamer is officieel geopend om aan het werk te gaan”. Het vierde seizoen zal in 2018 van start gaan. Het is nog niet duidelijk of het vierde seizoen de allerlaatste gaat worden of dat er toch nog een allerlaatste vijfde seizoen gaat komen van Mr. Robot.

Calm down everyone. #MrRobot season_4.0 writers' room is officially open for business.

Een bericht gedeeld door Sam Esmail (@samesmail) op 13 Dec 2017 om 6:59 PST


Heb je gekeken naar het eerste seizoen van Falling Water? Ga je ook kijken naar het tweede seizoen? Hoop je dat Mr. Robot ook nog een vijfde seizoen gaat krijgen?Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_RLS90
15 dec 2017 07:07 -
Heel blij met Mr. Robot. 2 viel erg tegen maar 3 is weer ongelooflijk goed en spannend.
Reageer