Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Netflix vernieuwt drie series, The Crown krijgt nieuwe Koningin

Goed nieuws voor fans van The Crown, American Vandal en Big Mouth, deze series zijn vernieuwd door Netflix. En in het derde seizoen zal Claire Foy de serie The Crown gaan verlaten.

Netflix heeft besloten om de animatieserie Big Mouth te vernieuwen met een tweede seizoen. De animatieserie over de puber-avonturen van Nick Kroll en Andrew Goldberg ging op 29 september in première bij de streamingdienst. Netflix geeft geen kijkcijfers prijs maar we mogen ervan uitgaan als een serie zo snel wordt vernieuwd die cijfers niet slecht zullen zijn. Het tweede seizoen van Big Mouth zal in 2018 te zien zijn bij Netflix.

En niet alleen Big Mouth heeft een tweede seizoen gekregen, ook de waargebeurde misdaadkomedie American Vandal is vernieuwd met een tweede seizoen. American Vandal vertelt het waargebeurde satirische verhaal van de nasleep als jongeren stunten op een middelbare school. Ze hebben zevenentwintig auto's beklad met fallische beelden. Seizoen één ging op 15 september in première bij Netflix. Het tweede seizoen van American Vandal zal ook in 2018 te zien zijn en zal acht afleveringen krijgen.

En dan The Crown, de koninklijke dramaserie van Netflix, die al vernieuwd was met een derde seizoen krijgt ook een vierde seizoen. Het tweede seizoen van The Crown zal vanaf 8 december te zien zijn bij Netflix. Het is de bedoeling dat het derde seizoen, waar de rol van Elizabeth overgenomen gaat worden door Olivia Colman (Broadchurch,foto), in 2018 van start zal gaan. Het vierde seizoen waar Colman ook de hoofdrol zal gaan spelen staat gepland voor 2019. Als alles volgens plan gaat verlopen met de dramaserie The Crown is het de bedoeling dat er nog twee seizoenen gaan komen. Het zesde seizoen moet dan de allerlaatste worden.
Embed from Getty Images

Ben jij blij met deze of één van deze vernieuwingen bij Netflix?




Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten