Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Netflix nieuws: nieuwe komedieserie, castingnieuws en een vernieuwde komedieserie

Netflix heeft weer nieuws aangekondigd. Dit keer is het een nieuwe serie, casting nieuws en een serie is vernieuwd. Lees het hier.

De streamingdienst heeft een nieuwe serie aangekocht, Everything Sucks. Het is een tiendelige komedie die zich afspeelt in de jaren '90. De komedie wordt omschreven als een eigenzinnige, grappige coming of age (overgang van kindertijd naar volwassenheid)-verhaal. De serie volgt twee groepen buitenbeentjes: een A/V-club en een drama-club die in 1996 in Oregon elkaars pad kruisen. De serie komt van het Zoo-team Jeff Pinkner (Fringe), Scott Rosenberg (October Road), Josh Appelbaum (October Road) en André Nemec (Alias).

Ed Quinn komt in het tweede seizoen van One Day at a Time (2017) de boel opleuken in een terugkerende rol. Quinn (2 Broke Girls, Eureka en Mistresses) gaat een EMT (ambulancemedewerker) spelen die met Penelope (Justina Machado) heeft gediend in Kabul. Ze komen elkaar tegen in het ziekenhuis en de vonken vliegen je om de oren.


Easy krijgt van Netflix een tweede seizoen. De komedieserie Easy krijgt in het tweede seizoen tien afleveringen en zal in het najaar te zien zijn bij de streaminggigant. Easy is een eclectische anthologie-serie, vol met bekende namen, en volgt diverse personen uit Chicago die zich een weg proberen te banen in de moderne doolhoven van liefde, seks, technologie en cultuur.


Kijk jij naar de komedies op Netflix? Ga je naar de nieuwe komedie kijken?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

anonymous
anonymous 28 juni 2017, 12:57
De komedies op Netflix zijn niet je standaard komedies, toch kijk ik ze graag. Easy vond ik erg leuk het eerste seizoen dus kijk er wel naar uit.
renzoroy
renzoroy 28 juni 2017, 16:14
i agree
Log in om een reactie achter te laten