Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

NBC heeft één serie besteld en drie series vernieuwd

Ook NBC is nog niet klaar met vernieuwen en bestellen. Ze hebben één nieuwe serie besteld en drie series vernieuwd.

De nieuwe NBC serie is Good Girls, waarvan het begint met een wisseling in de castinglijst. Kathleen Rose Perkins (Episodes) vertrekt en haar rol moet opnieuw gecast worden. Good Girls wordt geproduceerd door Universal Television en volgt drie voorstedelijke moeders die de eindjes aan elkaar moeten knopen. Als ze voelen dat het tijd wordt om wat te doen aan hun financiële situatie, gaan ze een lokale supermarkt beroven met (speelgoed)pistolen. Helaas loopt het niet geheel zoals verwacht en komen de drie moeders erachter dat het iets lastiger gaat worden om weg te komen met de misdaad en buit.

Great News, de komedie van NBC, is vernieuwd met een tweede seizoen. Kunnen opschieten met sommige collega’s kan al moeilijk zijn, maar samenwerken met je moeder? Dat is een heel ander verhaal. Als Katie (Briga Heelan), een opkomende nieuwsproducer, ontdekt dat haar moeder aangenomen is als nieuwe stagiaire lijkt dit het slechtste nieuws ooit te zijn. Maar met haar grootste fan aan haar zijde, krijgt ze misschien eindelijk de erkenning die ze verdiend. Het tweede seizoen van Great News zal dertien afleveringen krijgen en in 2018 van start gaan.

De misdaadserie The Blacklist zal een vijfde seizoen gaan krijgen. NBC heeft het nieuws officieel aangekondigd. Het vijfde seizoen zal 22 afleveringen krijgen en in het najaar van 2017 van start gaan.

The Voice (US) is vernieuwd met een veertiende seizoen. In het veertiende seizoen zal Kelly Clarkson, winnares van het eerste seizoen van American Idol, coach worden. Adam Levine en Blake Shelton zullen aanblijven als coach van het veertiende seizoen, die in februari 2018 van start zal gaan. De vierde coach moet nog worden aangekondigd.

Ga jij kijken naar de nieuwe serie van NBC? Ben jij blij met de vernieuwing van The Blacklist en Great News? Kijk je wel eens naar The Voice (US)?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (9)

mathijs92
mathijs92 12 mei 2017, 12:45
Erg blij met the Blacklist!! :)
Nienkepiene
Nienkepiene 12 mei 2017, 14:01
Nog niks bekend over The Blacklist: Redemption?
Mandy1966
Mandy1966 12 mei 2017, 14:20
Nee, helaas. We houden het nieuws scherp in de gaten.
renzoroy
renzoroy 12 mei 2017, 16:34
Ik lees op meerdere sites dat er verwacht wordt dat redemption gecancelled gaat worden... :|
Mandy1966
Mandy1966 12 mei 2017, 17:25
Helaas is verwachting nog niet officieel. Zodra er meer bekend is zal het op MijnSerie verschijnen (in nieuwsbericht of weekoverzicht)
anonymous
anonymous 12 mei 2017, 18:53
Redemption is gecanceld door NBC.
anonymous
anonymous 12 mei 2017, 20:20
Deze reactie is verwijderd.
Elles31
Elles31 12 mei 2017, 16:35
Ik kijk op dit moment the voice en moet zegge vind hetveeeel beter dan de nedwrlandse versie. Martijn en wendy lullen teveel
JanWillemK
JanWillemK 12 mei 2017, 17:45
In ieder geval blij met de vernieuwing van The Blacklist. Toch zie ik The Blacklist: Redemption liever ook vernieuwd worden. Ik ben toch wel erg benieuwd hoe het verder zal gaan..
Log in om een reactie achter te laten