Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nog meer series besteld, gecanceld en vernieuwd door ABC

Op donderdag 11 mei 2017 berichtte MijnSerie al over de vernieuwde en gecancelde series bij ABC. Daar zijn er een aantal bij gekomen, samen met nieuwe series.

Nieuwe series

ABC heeft een aantal serie orders gedaan. Dat zijn The Crossing, For the People, The Gospel of Kevin, The Mayor en The Good Doctor.

The Crossing vertelt het verhaal van land verscheurd door oorlog en vluchtelingen die asielaanvragen in een klein Amerikaans vissersdorp, alle vluchtelingen komen uit Amerika – alleen de oorlog waarvoor zij vluchten is nog niet gaande. The Crossing wordt geschreven door Dan Dworkin en Jay Beattie die ook uitvoerend producenten zijn samen met Jason Reed. The Crossing's castinglijst ziet er als volgt uit; Steve Zahn als Jude Miller, Natalie Martinez als Reece, Sandrine Holt als Emma Ren, Rick Gomez als Nestor, Jay Karnes als Craig Lindauer, Marcuis Harris als Caleb, Simone Kessel als Rebecca, Kelly Missal als Hannah, Rob Campbell als Paul, Grant Harvey als Roy, Bailey Skodje als Leah, Luc Roderique als Bryce en Tommy Bastow als Marshall.
Video on youtube


For the People, ook wel omschreven als de juridische Grey’s Anantomy, komt van Shondaland’s Shonda Rhimes en Betsy Beers. Deze nieuwe juridische dramaserie volgt advocaten die aan beide zijden van het recht werken, zowel voor de aanklager als de verdediging.

The Gospel of Kevin, die showrunners van Agent Carter weer terugbrengen bij ABC Michele Fazekas en Tara Butters, is een lichtvoetige dramaserie die Kevin (Jason Ritter, Parenthood) volgt een man die weinig geluk heeft. Hij wordt door God op een missie gestuurd om de wereld te redden.

Mayor volgt de jonge rapper Courtney Rose (Brandon Micheal Haal) die een grote doorbraak nodig heeft. Hij is moe van muziek maken in zijn kleine appartement en begint een publiciteitsstunt. Hij stelt zichzelf kandidaat om burgemeester te worden van zijn geboortestad in Californië.

Freddie Highmore (Bates Motel) gaat in The Good Doctor Shaun Murphy spelen, een jonge chirurg met autisme en savant syndroom. Ook Antonia Thomas als Dr. Claire Brown, Nicholas Gonzalez als Dr. Neal Melendez, Chuku Modu als Dr. Jared Kalu, Irene Keng als Dr. Sarah Chen, Beau Garrett als Jessica Preston, Hill Harper als Dr. Marcus Andrews en Richard Schiff als Dr. Aaron Glassman staan op de castinglijst van The Good Doctor.
Video on youtube


Gecancelde series

De Shonda Rhimes dramaserie The Catch krijgt geen derde seizoen. De aflevering van 11 mei gaat de boeken in als seriefinale.

De komedie Dr. Ken zal geen derde seizoen krijgen, in maart 2017 is de allerlaatste aflevering uitgezonden.

Hoe het verder gaat met Mary laat ABC aan je eigen verbeelding over. De komedie Imaginary Mary krijgt geen tweede seizoen. Op 16 mei zal de seriefinale worden uitgezonden. Lees hier de recensie over het eerste seizoen van deze gecancelde ABC komedie.

De kritisch toegejuichte dramaserie American Crime krijgt geen vierde seizoen. De anthologieserie van John Ridley zal als een drie seizoenen serie de boeken ingaan.

Vernieuwde series

ABC heeft twee reality competitieseries vernieuwd, Dancing with the Stars krijgt een 25ste seizoen en The Bachelor een 22ste seizoen. Al eerder werd Shark Tank al vernieuwd met een negende seizoen.
Zoals verwacht heeft ABC de komedie American Housewife vernieuwd met een tweede seizoen die in het begin van 2018 van start zal gaan.

Het is officieel bevestigd: Agents of S.H.I.E.L.D. is vernieuwd met een vijfde seizoen. De superheldenserie zal in 2017-2018 terugkeren en onder andere helpen bij het lanceren van Marvel’s The Inhumans.

The Goldbergs (2013) is al vernieuwd met een vijfde seizoen, maar daar komt een zesde seizoen bij. ABC heeft besloten om The Goldbergs (2013) nog even ver te houden uit de klauwen van de Magere Hein van Gecancelde series. Het vijfde seizoen zal in het najaar van 2017 van start gaan en het zesde seizoen in het najaar van 2018.

En het zal voor velen niet een enorme verrassing zijn dat ook de komedie Black-ish is vernieuwd door ABC. De komedie van Kenya Barris krijgt een welverdiende vierde seizoen die in het najaar van 2017 van start zal gaan. De spin-off van Black-ish zal zoals het er nu uitziet naar Freeform verhuizen.

Zit er bij de nieuwe series iets bij wat je wel op je te-kijken-lijst wil zetten? Wat denk je van de gecancelde series, terecht of onterecht? En zijn er vernieuwde series bij die je volgt?


Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_winthoos
12 Mei 2017 12:33 -
The Crossing, The Good Doctor Shaun Murphy, Marvel’s The Inhumans lijken me mooi en SHIELD. De rest begin ik niet aan of ben er nooit aan begonnen.
Reageer
avatar_sarlottje
12 Mei 2017 15:36 -
En toen had ik ongeveer 5 series minder om te kijken....
Reageer
avatar_BadWolf
12 Mei 2017 22:42 -
Blij dat Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. vernieuwd wordt en natuurlijk de nieuwe Marvel's Inhumans. De rest kan me niet zo boeien. Genoeg andere series te kijken.
Reageer