Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

FOX vernieuwt en bestelt

Twee nieuwe series en twee vernieuwde series bij FOX.

We beginnen met de twee vernieuwde series. De eerste daarvan is The Last Man on Earth. De komedieserie is vernieuwd met een vierde seizoen, die in het najaar van 2017 van start zal gaan.

En net als met de komedie The Last Man on Eart heeft FOX niet veel woorden verspild aan de vernieuwing van Gotham. De Batman-prequel Gotham krijgt een vierde seizoen die ook in het najaar van 2017 van start zal gaan.

The Resident is een nieuwe medische dramaserie bij FOX. De serie volgt een senior arts in een ziekenhuis die een nieuwe jonge idealistische arts onder zijn vleugels neemt. Gaandeweg zal alles uit de medische wereld, het goede en slechte [lees: leven en dood] aan bod komen. Op de castinglijst staan onder andere Matt Czuchry (The Good Wife), Bruce Greenwood (American Crime Story), Emily VanCamp (Revenge), Manish Dayal (Halt and Catch Fire) en Shaunette Reneé Wilson (Billions).


The Gifted, MijnSerie schreef daar al over op 13 maart 2017, is ook besteld als serie. De eerste beelden van de serie kun je hieronder zien in een teaser. De serie zal dit najaar in première gaan op een dinsdag.
Video on youtube


Ben jij blij met de vernieuwingen van Gotham en The Last Man on Earth? Welke nieuwe FOX serie zet je op je te-kijken-lijstje?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

JanWillemK
JanWillemK 11 mei 2017, 14:47
Gotham vernieuwd, top! Dit seizoen is erg sterk!
Katz
Katz 12 mei 2017, 10:10
Ik ben het helemaal met je eens Jan Willem, alleen dan wel een laatste afrond seizoen.
Log in om een reactie achter te laten