Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

ABC vernieuwt en cancelt

ABC heeft al wat gecanceld en vernieuwd, daar komen er nog een paar bij. Twee gecancelde series en één vernieuwing.

ABC heeft besloten om Modern Family niet één, maar twee seizoenen erbij te geven. De sitcom is vernieuwd met een negende en tiende seizoen. Na zeer lange contractonderhandelingen zullen Ed O’Neill, Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet en Sofia Vergara zeker terugkeren. Het negende seizoen staat voor najaar 2017 gepland en in het najaar van 2018 zal het tiende seizoen van start gaan.

De komedieserie met onder andere Tim Allen, Last Man Standing, is na zes seizoenen gecanceld. Er komt geen zevende seizoen.

Al enkele maanden geleden heeft ABC de dramaserie Scandal vernieuwd met een zevende seizoen. Nu is duidelijk geworden dat dit zevende seizoen van Scandal de allerlaatste gaat worden. Het zevende en nu allerlaatste seizoen zal in het najaar van 2017 van start gaan met genoeg tijd om de verhaallijnen mooi af te ronden. Maar ondanks dat is dit een grote overwinning voor de Magere Hein van Gecancelde series, die in 2018 de veelgeprezen serie Scandal mag meenemen naar de eeuwige jachtvelden.

Hoe denk jij over de beslissing van ABC om Scandal niet te vernieuwen met een achtste seizoen?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Patricia50
Patricia50 11 mei 2017, 11:34
ik dacht dat Scandal al afgerond was toen ze in t vliegtuig wegvloog met Jake wegvloog.......Maar er volgde meer en ondanks dat ik nog steeds kijk vind ik het een beetje saai worden
Log in om een reactie achter te laten