Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Netflix vernieuwt A Series of Unfortunate Events? Premièredatum voor Marvel's The Defenders en Lost in Space castingnieuws

Hoewel het nog niet officieel is bevestigd, ziet het er naar uit dat Netflix A Series of Unfortunate Events vernieuwd heeft met een derde seizoen. Lost in Space voegt castlid toe en Marvel's The Defenders krijgt premièredatum.

Laten we beginnen met de nieuwe superhelden-serie Marvel's The Defenders, waarin we Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil), Krysten Ritter (Jessica Jones), Mike Colter (Luke Cage) en Finn Jones (Danny Rand) gezamenlijk terug zullen zien om te vechten tegen onrecht en misdaad. De Netflix- en Marvelproductie heeft een teaser uitgebracht waarin de premièredatum wordt verklapt op een hele aardige manier. Let daarbij op de teller in de rechterbovenhoek, die blijft steken op 08-18-2017 (18 augustus 2017). Via de link in de linkerbovenhoek word je doorgeschakeld naar de New York Bullitin Archives.
Video on youtube


Het ziet er naar uit dat de fantasyserie A Series of Unfortunate Events is vernieuwd met een derde seizoen. TVLine heeft dit nieuws via bronnen weten te achterhalen, maar Netflix wil het nieuws nog niet bevestigen. Maar de kans is groot dat Netflix, net als bij het nieuws over het tweede seizoen, over een paar weken het nieuws zal bevestigen. Uiteraard houdt MijnSerie het nieuws scherp in de gaten.

De remake van de serie Lost In Space lijkt voorspoedig te verlopen. De premièredatum zou nog steeds in 2018 zijn en een nieuwe acteur is toegevoegd aan de castinglijst. Raza Jaffrey (Code Black) is toegevoegd voor een terugkerende rol. Jaffrey (foto) zal Victor gaan spelen. Goed verzorgd, goed opgeleid en plichtsgetrouw, met een gevoel van wat juist is, is Victor een carrièrebouwer en politicus vanaf een zeer jonge leeftijd. Er zit arrogantie en ongeduld in hem en dat maskeert zijn onderliggende gevoel van angst dat men op een dag zal ontdekken dat hij niet goed genoeg is.


Op welke serie van Netflix verheug jij je het meest?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

xlucasverbunt
xlucasverbunt 5 april 2017, 11:02
Zou top zijn als SOUE een derde seizoen zou krijgen. Dan dekken ze in ieder geval alle dertien boeken en dat is wel prettig haha
rojobo
rojobo 5 april 2017, 15:19
komt er niet eerst een 2e seizoen ?
Mandy1966
Mandy1966 5 april 2017, 15:48
Ja dat klopt, die is al aangekondigd.
Log in om een reactie achter te laten