Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

USA Network vernieuwt Falling Water en Colony

De mysterieuze dramaserie Falling Water krijgt een tweede seizoen en de alien-sciencefictionserie Colony krijgt een derde seizoen van USA Network.

Het is officieel: Falling Water is door USA Network vernieuwd met een tweede seizoen die in het najaar van 2017 van start moet gaan. Showrunner Rémi Aubuchon neemt het stokje in het tweede seizoen over van Blake Masters.

Falling Water vertelt het verhaal van drie vreemdelingen die zich realiseren dat zij delen van dezelfde droom dromen. Als zij dieper gaan graven naar de betekenis van hun connectie met elkaar, beseffen ze dat de implicaties van hun persoonlijke lot veel groter is dan ze zich realiseerden. De toekomst van de mensheid ligt in hun handen.

Falling Water zet de traditionele dramatische thriller op zijn kop door de kracht van iets af te tappen waar we allemaal toegang tot hebben; dromen,” zei Chris McCumber, president van Entertainment Networks bij NBCUniversal Cable Entertainment. “We kijken uit om door te gaan met dit gedurfde en compleet unieke verhaal.”

De familie Bowman zal nog even door moeten gaan om te strijden tegen de alien-invasie in Colony. USA Networks heeft besloten dat Los Angeles nog een tijdje bezet gebied blijft. Colony krijgt een derde seizoen.

“Toen Carlton {Cuse} en Ryan {Condal} voor de eerste keer Colony aan de man brachten, beschreven ze de serie als ‘de Nazi’s die Frankrijk hadden bezet maar dan met buitenaardse wezens’. In een wereld gevuld met onzekerheden over de autoritaire regimes zal het derde seizoen een nog diepere connectie smeden met ons publiek,” zei Jeff Wachtel, president chief content officer NBCUniversal Cable Entertainment. “Het is een kwaliteitsserie waarvan we weten dat die de tand der tijd kan weerstaan.”

Wat denk jij? Terecht dat deze twee series een vernieuwing hebben gekregen?


Carlton Cuse en acteur Josh Holloway
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

BingingBirgit
BingingBirgit 5 april 2017, 14:01
Ik vond Colony in het begin niet heel bijzonder maar ik ben blij dat ik heb doorgezet. Vind het nu erg gaaf! Blij met de vernieuwing :D
Log in om een reactie achter te laten