Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix vernieuwt twee animatieseries en produceert een nieuwe serie

Netflix heeft twee animatieseries vernieuwd en gaat samen met de BBC One een bovennatuurlijke dramaserie produceren.

De Dreamworks-animatieserie, gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm, Dawn of The Croods is vernieuwd met een derde seizoen die op 7 april van start gaat bij Netflix.


De tweede Dreamworks-animatieserie in samenwerking met Netflix, The Mr. Peabody and Sherman Show, heeft een vierde seizoen gekregen en dat vierde seizoen gaat op 21 april 2017 van start bij Netflix.


Netflix is in het proces om de BBC One's bovennatuurlijke dramaserie Requiem binnen te hengelen. De serie Requiem krijgt zes afleveringen van één uur en wordt geregisseerd door Mahalia Belo. Requiem focust zich op het verhaal van een jonge vrouw die de waarheid over zichzelf leert in de periode na de dood van haar moeder, zelfs tot op het punt dat ze haar eigen identiteit verliest. Het is een subtiel verhaal van het bovennatuurlijke dat speelt met onzekerheid, mysterie en dubbelzinnigheid.

Ben je blij met de vernieuwingen van beide animatieseries? Ga je kijken naar Requiem?


Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Vandaag, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Vandaag, 12:00
Julianne Nicholson (The Outsider (2020)) is gecast voor de hoofdrol in de seriebewerking van de bestseller Separation Anxiety van Laura Zigman.
Vandaag, 11:00
De cast voor de nieuwe serie From Scratch is compleet. Zes acteurs hebben zich bij de cast gevoegd voor terugkerende rollen, daarnaast zijn de gastrollen ook vervult.
Vandaag, 10:00
Shoot The Moon van Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0) is in productie bij Amazon. Ken Jeong (Community) zal de hoofdrol vervullen.
Gisteren, 13:00