Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Netflix vernieuwt vier series

Netflix heeft vier series vernieuwd. Daarbij moet gezegd worden dat Travelers (2016) niet een originele serie is van Netflix, maar van het Canadese Showcase. In de aankondiging werd verteld dat de sciencefictionseries door Showcase en Netflix was vernieuwd.

De mysterieuze dramaserie The OA krijgt een tweede seizoen. Na de cliffhanger uit het eerste seizoen en de populariteit van deze serie is vernieuwing een logische stap. Op Twitter werd er gesuggereerd dat iets het altijd overleefd, maar verder kun je geen conclusies trekken uit de vreemde promo als aankondiging van het tweede seizoen (Part II).

Liefde zit niet nog niet in de lucht, maar toch heeft Netflix, nog voor de start van het tweede seizoen op 10 maart, de komedieserie Love vernieuwd met een derde seizoen. Paul Rust en Gillian Jacobs kondigden het nieuws zelf aan in Nylon. Dit derde seizoen staat gepland om in 2018 van start te gaan.

De Canadese sciencefictionserie Travelers (2016) van Showcase, die ook op Netflix is te zien, is vernieuwd met een tweede seizoen door Showcase en Netflix. De productie van Travelers (2016) zal in maart in Vancouver van start gaan.

Op 14 februari gaat het vierde seizoen van Project MC2 van start bij Netflix. Nu heeft de streamingdienst de komedieserie Project MC2 al vernieuwd met een vijfde seizoen die later in 2017 te zien zal zijn.


Welke vernieuwde serie ga je (weer) volgen bij Netflix?

Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
09 feb 2017 14:33 -
Zo blij met The OA. Heel benieuwd wat ze ervan aan maken. Hopelijk is het tweede seizoen net zo mooi en indrukwekkend als het eerste seizoen.
Reageer

Laatste nieuws