Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Netflix vernieuwt Luke Cage en 3%, kerstspecial voor Sense8

De superheldenserie van Marvel/Netflix Luke Cage is vernieuwd met een tweede seizoen. Netflix kondigde het nieuws aan via social media met een korte video van Pop’s Barber Shop, die een lichtreclame in de etalage heeft hangen dat het tweede seizoen snel zal komen. Dat snel kan beter met een korrel zout genomen worden, want het zal waarschijnlijk pas 2018 worden voor het tweede seizoen van Luke Cage te streamen zal zijn.


Ook heeft Netflix de Braziliaanse post-apocalyptische serie 3% vernieuwd met een tweede seizoen. Het proces is verplaatst naar het tweede podium en het is de bedoeling dat dat in 2017 gaat plaatsvinden. Het eerste seizoen ging op 25 november 2016 in première, Netflix geeft geen cijfers weg, maar als er een tweede seizoen komt kun je er van uit gaan dat het geen slechte cijfers zijn.
De serie 3% volgt de strijd van een groep karakters die proberen om geselecteerd te worden als deel van een 3% die goedkeuring krijgen om naar 'Die Kant' te gaan. Het verhaal vindt plaats in een wereld waar mensen, die de leeftijd van 20 bereiken, zich kunnen aanmelden voor een selectie proces waar 3% geaccepteerd om over te stappen naar een beter wereld vol met kansen en de belofte van een fatsoenlijk leven. Het selectie proces is wreed, vol met spanning en gevuld met extreme situatie van stress, angst en morele dilemma's.

Op vrijdag 23 december 2016 zal er een twee uur durende aflevering worden uitgezonden van Sense8. De titel van deze aflevering is Sense8: A Christmas Special. De speciale kerstaflevering gaat verder waar het eerste seizoen is gebleven. De acht personen, Capheus (Toby Onwumere), Kala (Tina Desai), Lito (Miguel Angel Silvestre), Nomi (Jamie Clayton), Riley (Tuppence Middleton), Sun (Donna Bae), Will (Brian J. Wright) en Wolfgang (Max Riemelt), wisselen nog steeds van hun gedachten en gevoelens en ze leren steeds meer van hun diepere connecties en komen achter elkaars duistere geheimen. Het tweede seizoen van Sense8 zal vanaf 5 mei 2017 te streamen zijn op Netflix.

Blij met de vernieuwingen van 3% en Luke Cage? Ga jij kijken naar de kerstspecial van Sense8?


Sense8
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (5)

anonymous
anonymous 5 december 2016, 16:41
Luke Cage vind ik wel een leuke serie, mooi dat er een 2e seizoen komt.
anonymous
anonymous 5 december 2016, 17:25
Zit er gewoon 2 jaar tussen seizoen 1 en 2 bij Sense8. Vind dat toch wel erg lang. Snap dat het veel reizen is en zo, maar 2 jaar is wel erg lang.
anonymous
anonymous 5 december 2016, 17:38
ja ik zit al 2 jaar lang op me vingers te bijten. Wachtend tot ze eindelijk seizoen 2 gaan uitbrengen.
Olga2000
Olga2000 6 december 2016, 07:08
3% vond ik heel goed. Ben dan blij dat tweede seizoen komt. Verhaal is nog niet rond.
iMikee
iMikee 7 december 2016, 22:24
Hoop dat ze toch wat meer moeite doen voor Luke Cage dit seizoen, de finale was een aanfluiting.
Log in om een reactie achter te laten