Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Atlanta en Better Things vernieuwd door FX

Atlanta en Better Things vernieuwd door FX

FX weet het zeker; de twee nieuwe komedieseries zijn een succes. Beide series zijn niet alleen vernieuwd met een tweede seizoen maar beide krijgen ook meer afleveringen.

Donald Glover’s Atlanta is de veelgeprezen komedie van het jaar en krijgt steeds meer kijkers. De eerste aflevering op 6 september 2016 was de best bekeken gescripte komediepremière op de gewone kabel op primetime van de afgelopen drie jaar. Het eerste seizoen heeft negen afleveringen en het tweede seizoen krijgt er tien. Het heeft lang geduurd voor Atlanta eindelijk werd uitgezonden, maar voor FX en Atlanta heeft dat alleen maar goed uitgepakt. Atlanta gaat over twee neven met een verschillende kijk op kunst versus commercie, die omhoog aan het klimmen zijn in de Atlanta rapscene.



Better Things de komedie met en ‘over’ Pamela Adlon ging op 8 september 2016 van start en doet het ook niet slecht. Het is ook veelgeprezen en is de best bekeken serie op FX door vrouwen. Ook Better Things krijgt het tweede seizoen tien afleveringen terwijl het eerste seizoen acht aflevering heeft. Better Things is een semi autobiografische kijk op het leven van Pamela Adlon’s leven. De serie volgt Sam Fox (Adlon) een alleenstaande moeder en middelmatige actrice, die de hele dag achter werk aan zit en drie kinderen moet opvoeden.



Vind jij het terecht dat beide komedies door FX zijn vernieuwd ?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten